В приятелското обкръжение на британското кралско семейство има куп известни

...
В приятелското обкръжение на британското кралско семейство има куп известни
Коментари Харесай

Как Елтън Джон защити Хари и Меган

В приятелското обграждане на английското кралско семейство има куп известни персони, една от които е и сър Елтън Джон . Името на изпълнителя се загатна още веднъж преди дни, когато се заприказва, че принц Хари и Меган Маркъл са пътували до вилата му във Френската Ривиера с частен аероплан.

Тази тяхна постъпка бе жигосана като двуличие на фона на всички апели за запазване на природата. От херцога и херцогинята сигурно няма да чуем отговор на нападките, само че Елтън Джон побърза да отбрани своите другари.

На първо място, изпълнителят удостовери, че Хари и Меган са били на посетители в неговия дом в Ница . В профила си в Twitter той написа, че е " надълбоко смутен от злонамерената и изкривена информация в пресата " по отношение на гостуването на кралското семейство у тях.

I am deeply distressed by today’s distorted and malicious account in the press surrounding the Duke and Duchess of Sussex’s private stay at my home in Nice last week. pic.twitter.com/WjVRDSMX0z
— Elton John (@eltonofficial) August 19, 2019
Елтън Джон се разгласи срещу грубото нахлуване в персоналния живот на кралската двойка и тяхното окачествяване с редица прилагателни, които не са по никакъв начин приятни, и то най-вече от английските издания, написа Time.
 Принц Хари, Меган Маркъл и следващото им пътешестване с бебе Арчи
Тайните пътувания на Хари и Меган

Къде обикалят с частен аероплан

Най-добрата другарка и стилистка на Маркъл Джесика Мълроуни също се разгласи в тяхна отбрани и даже съобщи, че херцогинята е жертва на расизъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР