В присъствието на столичния кмет Йорданка Фандъкова точно в 19

...
В присъствието на столичния кмет Йорданка Фандъкова точно в 19
Коментари Харесай

Коледната елха в София светна тържествено

В наличието на столичния кмет Йорданка Фандъкова тъкмо в 19 часа довечера бяха запалени светлините на коледното дърво в София. Двадесетгодишната ела се намира пред НДК. Тя висока 12 метра и е украсена с 800 лед светлини и коледни играчки.



Заради пандемичната конюнктура не се състоя обичайният празничен концерт, който всяка година съпътства ритуала по запалването на светлините.

 Снимка: "Булфото "

" Без фойерверки и празнична стратегия, само че с доста религия запалихме тази година светлините на коледното дърво в София. Вяра в силата на положителното, уверени, че дружно спасяваме живот. Заедно с лекарите през днешния ден - техни представители от COVID-отделенията в общинските лечебни заведения, и хората, на които имаме вяра най-вече сега, дружно с момчетата, които оказват помощ. Всички те със своята работа, а ние със спазването на ограниченията - съблюдаване на отдалеченост, носене на маски, да посрещнем със здраве празниците тази година - у дома, в уюта на домашната топлота. Медиците сигурно ще посрещнат празниците в отделенията, с цел да ни оказват помощ ", сподели кметът на града Йорданка Фандъкова.

 Снимка: "Булфото "

Пред коледното дърво медици и чиновници от звеното " Аварийна помощ и предварителна защита " изписаха с букви: " Спасяваме живота дружно ".

 Пред коледното дърво медици и чиновници от звеното
Пред коледното дърво медици и чиновници от звеното "Аварийна помощ и предварителна защита " изписаха с букви: "Спасяваме живота дружно "
Снимка: "Булфото "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР