В предаването: Спортен обзор Със спортния журналист и коментатор Веселин Вълчев започваме

...
В предаването:
Спортен обзор
Със спортния журналист и коментатор Веселин Вълчев започваме
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 03.06.2023:Веселин Вълчев, Йоана Илиева, Ники Илиев и Боряна Калейн

В предаването:

Спортен преглед

Със спортния публицист и коментатор Веселин Вълчев започваме тазседмичния преглед на спортните събития с българското футболно състезание, което наближава своята развръзка. Той уточни, че Левски към този момент е в ролята на съдия, тъй като през днешния ден играя против Лудогорец, а в сряда на Сините им следва мач против ЦСКА. Ако през днешния ден Левски победи в Разград, а ЦСКА бие против ЦСКА 1948 шампионата може да завърши още през днешния ден. Коментираме още мачовете от Лигата на нациите и представянето на женския ни народен тим по волейбол.

“Шампионите ” - Йоана Илиева

Преди тъкмо 9 дни Йоана Илиева стана Европейска шампионка на сабя до 23-години, в Будапеща, Унгария. Така завоюва втората си европейска купа, след тази през 2020-та в Хърватия. Голямата цел на Йоана Илиева е показване в олимпиадата, а сега тя се намира на 26-то място в класация. Тя признава, че европейската купа няма значение и не се отразява в битката за място на олимпийските игри.

 

“Феновете ” - Ники Илиев

Ники Илиев с филм за параолимпиеца Михаил Христов - концепцията да създадат филм за един от най-хубавите ни параолимпийски състезатели Михаил Христов е била на Ники Илиев и Башар Рахал, с който са копродуценти на лентата. Всичко се случва по време на лекция, в която Христов е разказал своята история за това по какъв начин е изгубил ръцете си, само че по-късно е станал сполучлив играч.

 

“Шампионите ” - Боряна Калейн

Боряна Калейн е европейска шампионка по художествена гимнастика в шампионата в Баку през 2023г. Състезава се най-вече самостоятелно, само че също по този начин има извоювани медали и в отбор. Боряна е сребърна медалистка от международното състезание през 2018 година в отборното класиране дружно с Невяна Владинова и Катрин Тасева.

 

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР