В предаването: Със спортния журналист и дългогодишен коментатор Йордан Грозданов коментираме

...
В предаването:
Със спортния журналист и дългогодишен коментатор Йордан Грозданов коментираме
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 03.12.2022: Йордан Грозданов, Янош Брогли, Екатерина Дафовска, Виолета Димитрова – Вио

В предаването:

Със спортния публицист и дълготраен коментатор Йордан Грозданов разясняваме Световното състезание по футбол в Катар:
Най-високо софтуерното международно състезание по футбол до този момент Първата жена съдийка на международно състезание по футбол за мъже - Стефани Фрапар, записа името си в историята Истинските моменти от Световното състезание - американските и иранските играчи ни демонстрираха човешката страна на футбола
Спортното предизвикателство в този епизод е ракетен спорт, който се практикува в зала, от двама или четирима играчи. Заражда се в Англия през 19-ти век, а към днешна дата е необятно практикуван спорт от експерти и фенове.

Срещаме се от близко със скуоша. Ще разберем всички елементи към тази динамична игра от Янош Брогли – помощник в Национална Спортна Академия!

„ В темпото на Кари “ влиза най-успешната биатлонистка за всички времена – Екатерина Дафовска . Единствената ни златна медалистка от зимни Олимпийски игри споделя по какъв начин се стига до този връх и има ли формула за триумф, която желае да съобщи на днешните състезатели. Коментираме началото на зимния спортен сезон и упованията за Световната купа по биатлон. Не на последно място приказваме за сина ѝ Мартин Проданов, който избра леката атлетика, а тази година счупи 40-годишния връх на Евгени Игнатов в дисциплината на 1500м.

Свикнали сме да гледаме на йогата като на комплекс от духовни и физическа практики, които носят успокоение и баланс на мозъка и тялото, само че през днешния ден я преглеждаме като способ за възобновяване и усмиряване на болката в гърба и кръста. Повече за това ще разберем от Виолета Димитрова – Вио от “Yoga Vibe ”.

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР