В празничната осмомартенска вечер, хиляди регистрирани потребители на платформата winbet.bg

...
В празничната осмомартенска вечер, хиляди регистрирани потребители на платформата winbet.bg
Коментари Харесай

Голямата MINI бонус игра на WINBET излъчи първите си победители

В празничната осмомартенска вечер, хиляди регистрирани консуматори на платформата winbet.bg чакаха положителни вести, с ясното схващане, че единствено четирима от тях могат да завоюват премиите в първото изтегляне на наградите от .

В тегленето бяха включени талоните за присъединяване на всички регистрирани консуматори на онлайн платформата
winbet.bg, които са създали залози за най-малко 100 лева в онлайн казиното на WINBET или най-малко 50 лева в спортни залози в интервала от 8:00 ч. на 22 февруари до 20:00 ч. на 8 март.

Както повеляват разпоредбите на играта, четирите екранни имена на спечелилите бяха изтеглени " онлайн " във на WINBET.

Трима от играчите на
winbet.bg завоюваха паричните награди от 2000, 3000 и 5000 лева, а огромната премия, чисто нов автомобил MINI Cooper D АLL4 COUNTRYMAN, бе извоювана от потребителя с екранно име stancho810.

Паричните награди на спечелилите към този момент са в игралните им сметки и те могат да разполагат с тях както пожелаят, а щастливият притежател на чисто новия бял автомобил (който не бе гледал тегленето на живо), ще му бъде предаден в околните дни.

Място за отчаяние обаче няма и това важи както за досегашните участници в , по този начин и за тези консуматори на платформата
winbet.bg, които занапред имат желание да се включат в нея. И това е по този начин тъй като, Голямата MINI бонус игра на WINBET продължава до 29 март 2021 година, когато още веднъж ще бъдат раздадени парични награди от надлежно 2000, 3000 и 5000 лева, и втората огромна премия, още един чисто нов MINI Cooper COUNTRYMAN. Този път в тегленето ще вземат присъединяване талоните насъбрани от 20:00 ч. на 8 март до 20:00 ч. на 29 март, а час по-късно, още веднъж онлайн във Фейсбук страницата на WINBET ще бъде и тегленето на имената на новите спечелили.

За да вземат участие в играта, записаните консуматори на не е належащо да вършат нищо повече от това да се забавляват с желаните от тях игри и спортни събития и пазари. Всеки консуматор, който слага
залози в секциите и може да взе участие разпределението на премиите в Голямата MINI игра на WINBET, като за всеки 100 лева сложени залози с действителни средства ще получават по един ваучър за присъединяване в тегленето на премиите. По един ваучър за присъединяване ще носят и всеки 50 лева сложени залози с действителни средства в секция . Пълните условия и правила на играта са оповестени .

* наличие на winbet

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР