В повечето случаи обръщаме внимание най-вече на краткосрочните последствия от

...
В повечето случаи обръщаме внимание най-вече на краткосрочните последствия от
Коментари Харесай

Връзката между алкохола и рака на гърдата

В множеството случаи обръщаме внимание най-много на краткосрочните последици от алкохола. Независимо от повода, заради която посягаме към тях, напитките с висок градус дават отражение върху цялостното ни здравословно положение . Дори да не ги консумираме всекидневно.

Поредното предизвестие за това идва с ново проучване, извършено във Англия. То открива, че по-голямата част от дамите не са наясно с един научно потвърден факт - че потреблението на алкохол покачва риска от рак на гърдата .

Употребата на високоградусови питиета е повода за сред 5 до 12% от случаите на това онкологично заболяване при дамите. А нейното преустановяване е най-хубавото, което можем да създадем, с цел да редуцираме риска.
 Снимка 429842

Консумацията на единствено две унции алкохол дневно усилва опцията за рак на гърдата с сред 11 и 100%. Една унция се равнява на 250 мл бира, 25 мл уиски или 70-80 мл вино. Седмичната алкохолна консумация пък не трябва да надвишава 14 унции, написа BBC.
 Напиването, Англия и коя е най-алкохолизираната нация
В коя страна популацията се напива най-често

Ето ги най-големите пияници

Все отново, не е належащо да зачеркнем напълно алкохола. Важно е да се употребява в дребни количества и наложително не всекидневно .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР