В последното издание на Sportal Motorsport за 2022 година водещите

...
В последното издание на Sportal Motorsport за 2022 година водещите
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Какво поднесе сезон 2022 на феновете на високите скорости

В последното издание на Sportal Motorsport за 2022 година водещите Георги Иванов и Евгени Въков дискутират най-интересните акценти от сезона във Формула 1, международния рали шампионат, MotoGP и испанската Формула 4, където победи българският водач Никола Цолов.

Връщаме се към похода на Макс Верстапен към втората му поредна международна купа и аргументите той и Ред Бул да се показват толкоз безапелационно против конкуренцията.

За родните почитатели страхотната акция на Никола Цолов в испанската Формула 4 беше мотив за горделивост – 13 победи от 21 старта, 15 първи места на решетката и още доста впечатляващи достижения. През 2023 ще е още по-интересно тъй като Никола ще дебютира във Формула 3.

Франческо Баная записа исторически поврат в борбата за международната купа в MotoGP и заличи закъснение от 91 точки, с цел да стане първенец. Кои бяха мощните страни на акцията му и за какво загуби Фабио Куартараро.

И най-после, само че не по значимост – Кале Рованпера стана първият международен рали първенец от Финландия от 20 години насам, един ден, откакто навърши 22 години. Започва ли ерата „ Рованпера ” в WRC?

Приятно гледане.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите
Абитуриентски мъжки костюми
надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg