В последно време Симеонов и Ангелкова се надпреварват да атакуват

...
В последно време Симеонов и Ангелкова се надпреварват да атакуват
Коментари Харесай

7 начина да унищожим с Апокалипсис Слънчев бряг

В последно време Симеонов и Ангелкова се надпреварват да нападат и пазят Слънчев бряг от заран до вечер. Ние твърдим, че сходна колизия е прекомерно непродуктивна. Могат да се вземат надалеч по-драстични ограничения, измежду които да вземем за пример мястото да бъде унищожено посредством Апокалипсис. Ето няколко оферти.
1. Криско и Слави до полудяване
Съществува следната догадка: в случай че човек чуе песента на Криско и Слави 728 пъти в границите на една седмица, органите му непринудено се пръсват на дребни късчета. Първи си отпътува черният дроб, който, става известно, от самото начало е преработвал тая тъпня, след това изгърмява сърцето, а най-после мозъкът - обявявайки ти, че напуща тялото с фразата " Глей по какъв начин са праи " - изтича през ушите на открито в търсене на по-спокойно място. Така новото парче би могло да изтрие курорта от лицето на земята.
Апокалипсисът пророкува метежна обстановка, в която от един финален бар, измежду хиляди жертви в близост, долетява гласа на Криско " Джан...Джун... " и правилно...няма джан-джун жив човек в близост.

2. Претоварване на мрежата


В един миг се случва неизбежното - десетките хиляди фотоси на напряко хванати от главата надолу женски краченца, безбройните снимки на цветни коктейли на фона на морето, голямото количество примижели селфита - ефирът над Слънчев бряг просто не устоя на бурята от известия. Настъпват светкавични промени в атмосферните условия, завихрят се ураганни ветрове, а предсказаното от Ванга от преди 40 години и обнародвано на първа страница в жълт вестник знамение за грубо цунами по Черноморието, залива курорта и един път вечно го гълтам в историята.

3. Един хипар на плажа
Появява се един-единствен хипар с палатка на плажа. Има китара, пее " Wish You Were Here ". Пълен смут. Постепенно настава всеобщо погнусяване. Освен това тоя човек преди малко възпламени марихуана. Абсолютно недопустимо - не може като бял човек да се нагълта с амфетамин на Какао Бийч. Хипарите са като хлебарките - има ли един, значи ще дойдат още. И ето, плажът последователно се изпълва с десетки прогонени от застрояването на Корал, Карадере и Иракли странни типажи. Ниска хигиена, всеобща гадност. Слънчака губи един по един посетителите си, а цялата ол-инклузив фронтова линия зейва опразнена и изоставена като Чернобил.
4. Чиклит и Иво Сиромахов
След като утринните блокове на няколко пъти са поканили посетители да приказват по съзидателната тематика " Каква книга ще вземете на плажа ", двата пола - които другояче през останалите месеци от годината четат Достоевски, Джойс и Томас Ман - са се ориентирали надлежно към чиклит или Иво Сиромахов. Тоталният шитлит последователно смъква междинното IQ до задоволително ниски равнища, с цел да може сътвори нужните условия за точка 5, а точно:
5. Спонтанна хибридната война
В момента посетителите на курорта излишно прекарват времето си в загар и занимания. Мястото е идеално огнище за разпалване на хибридната вест. Равната съразмерност сред руснаци и западняци би могла да изостри неимоверно този спор: на едната половина туристи просто би трябвало да бъде раздаден A-specto, " Поглед.инфо " и " Дума ", а на другата " Дневник, " Клуб Зет " и блога на Иво Инджев. След малко насъскване двата лагера се нахвърлят един върху различен и вместо да пият по питейните заведения, просто да се пребиват едни други на плажа. Така те биха могли да доведат курорта до взаимно обезлюдаване и превръщането му в бленувана предцивилизационна пустота.
6. Лед от свинарник
Преди години стана ясно, че в курорта се е доставял лед от свинарник. Тогава излишно цялата работа бе прекомерно порицана. На никой не му хрумва, че завръщането на тази процедура би могла да инфектира целият курорт, който да се затвори като чумав феодален град и последователно да бъде оставен на разлагане.
7. Революция
Революцията като късмет за опустошаване е постоянно допустима. Все отново на Слънчев бряг работят хиляди онеправдани и експлоатирани трудови маси. Достатъчно е на спестяващите за преносим компютър и нов телефон бачкащи по 17 часа на ден студенти да се прошушнат някои добре изпитани от историята изречения от реторическия уред на Маркс и Ленин. Под предлог за пълноправие и взаимност те самите биха могли да опустошат курорта - една първа стъпка в построяването му отначало като заслужено и обладано от националната мощност място.
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР