В последно време изглежда сякаш електрическите автомобили ще спечелят битката

...
В последно време изглежда сякаш електрическите автомобили ще спечелят битката
Коментари Харесай

Кола с горивни клетки на Hyundai постави нов магистрален рекордВ последно време наподобява като че ли електрическите коли ще завоюват борбата за транспортното средство на бъдещето, само че не би трябвало да забравяме, че има и други възможности. Hyundai са решени да покажат точно това - корейският авто колос организира проби с пет самостоятелни коли с водородни кафези и сложи нов връх - 190 километра от Сеул до олимпийското градче в Пьонг Чанг. Това е най-дългото разстояние, което самоуправляем автомобил преодолява с магистрални скорости - 100-110 км/ч.

Три от колите са били от новия модел SUV на компанията - Nexo, до момента в който останалите два - по-добре познатите Genesis G80. Освен водородните горивни кафези и технологията за автопилот, колите са посочили и 5G съгласуваност за ръководство на всички джаджи като мултимедийни системи на задните седалки, видеоразговори, чат ботове и разнообразни биосензори и медицински приложения.

Въпреки достижението, това е по-скоро маркетинг ход, тъй като Hyundai не счита да комерсиализира сходни коли до 2021 -а година, а изцяло самостоятелните модели ще се появят едвам при започване на 2030 -а. Повечето от тях, също по този начин, ще бъдат електрически, а 5G мрежите към момента не са задоволително развити,
Всичко за Вашата сватба
с цел да чакаме гигабитови връзки в колите в скоро време.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg