В последно време Гери-Никол изчезна от полезрението на феновете си.

...
В последно време Гери-Никол изчезна от полезрението на феновете си.
Коментари Харесай

Изненада! Вижте с кой мъж Гери-Никол разпуска в Дубай

В последно време Гери-Никол изчезна от полезрението на почитателите си. Младата варненка доста е понижила селфитата и фотосите, които качва в обществените мрежи, не върви по участия, няма я по медиите и мнозина се запитаха какво се случва с нея, видя HotArena.

Последната й обява във фейсбук е от 9 август, преди повече от месец. Запознати издават, че сега „ яката дупара ” е на отмора с баща си, като съгласно слухтете, двамата отдъхват в Дубай.

Варненката се е отдала на подобаващ релакс и мисли да се завърне на сцената чак в края на септември или началото на октомври. Другата причина за изоставената кариера е гаджето й - някогашният футболист на „ Славия " и сегашен предприемач Вилиян Вълков, по прякор Вълка. Двамата са дружно от началото на годината и нещата наподобява са съществени, тъй като изпълнителката на „ Над закона “ даже го заведе на сватбата на Софи Маринова. Младежът не бил срещу Гери да прави кариера, само че не и да обикаля непрекъснато по участия или да качва техни фотоси в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР