В последният си контролен мач от зимната подготовка отборът на

...
В последният си контролен мач от зимната подготовка отборът на
Коментари Харесай

Беласица наниза 4 на юношите на ЦСКА в Марикостиново

В последният си надзорен мач от зимната подготовка тимът на Беласица премери сили с U-19 на ЦСКА на стадиона в Марикостиново, побеждавайки с 4:0. Два разнообразни състава тества наставникът на петричкия отбор Саша Симонович.

Това беше генералната подготовка преди отсрочения мач от есенния дял на шампионата против Надежда Доброславци, който ще се играе на 13 февруари. През първата част на срещата надмощието на Беласица се изрази в отбелязване на два гола, дело на Живко Димитров и Александър Смилков от дузпа.

След почивката нов състав заигра в тима на Беласица. В 50-та минута Айвън Ангелов изведе Живко Димитров, който насочи кълбото в далечния ъгъл на стража на ЦСКА за 3:0. Четвъртият гол в срещата означи Симеон Бояджиев в 75-та минута с шут от 25 метра.

На три пъти и гредите помогнаха на стража на столичния отбор. Много положителни прояви на младите Здравко Корчев и Христо Якимов, които в съдружничество със Стивън Кирилов създаваха много главоболия в отбраната на ЦСКА.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР