В последния септемврийски ден, общинските съветници в Банско проведоха редовното

...
В последния септемврийски ден, общинските съветници в Банско проведоха редовното
Коментари Харесай

Сесия на ОбС-Банско, ето какво решиха съветниците

В последния септемврийски ден, общинските съветници в Банско организираха постоянното си съвещание, на което одобриха пазарни оценки за продажба да поземлени парцели на територията на някогашния цех за релета в с. Баня, община Разлог.

Във връзка със подписан контракт сред Община Банско и Министерство на труда и обществената политика за безплатна финансова помощ за осъществяване на план ”Патронажна грижа+ в община Банско ”, беше предоставено на работа „ Домашен обществен патронаж ” да извършва здравно-социалната услуга „ Патронажна грижа ” за период от още 6 месеца, считано от 12 октомври.

Общинските съветници утвърдиха изработването на обстоен организационен проект за детайли на техническата инфраструктура за реорганизация на действителен полски път и създаване на велоалея сред гр.Банско и границата с гр.Разлог до Пирин голф. Целта е възобновяване и възстановяване на селскостопанския път, неговата сигурност и отводняване, както и основаване на условия за привличане на туристи отвън зимния сезон с нова велоалея.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР