В последния месец на година, астролозите обещават много хубави моменти,

...
В последния месец на година, астролозите обещават много хубави моменти,
Коментари Харесай

Кои зодии ще спечелят много пари през декември

В последния месец на година, астролозите дават обещание доста хубави моменти, сбъднати фантазии и осъществени цели. А за някои зодиакални знаци месецът ще донесе страхотни облаги и нарастване на финансовото положение.
Овен

През декември представителите на зодия Овен ще се радват на солидна облага, само че те ще би трябвало да почакат малко. Всички облаги, които ще получат, в това число и бонуси, най-вероятно ще се появят в края на месеца - през последната седмица. По това време представителите на знака могат да получат даже тринадесетата заплата, с която да покрият задълженията си, както и да си купят нещо единствено за себе си.

Сигурни сме, че откакто получат парите, незабавно ще се запътят към магазините, с цел да купят страхотни дарове за околните, с които да ги зарадват по празниците. Бъдете деликатни, обаче, тъй като всички знаем, че януари е сложен месец. Отделете си някой лев за този интервал.


Стрелец

Ще получите ужасно предложение за спомагателна работа, която ще ви донесе страхотни приходи, тъй че не пропускайте шанса си. Не е изключено даже да промените сегашната си работа, с по-хубава, на която ще ви предложат доста по-голяма заплата. При всички случаи ще би трябвало да работите интензивно, с цел да извършите положително усещане на новите шефове и сътрудници. Важното е, че резултатите няма да закъснея и вие ще получите доста добра сума пари още по средата на месеца. Ще имате опция даже да извършите някоя огромна покупка – нещо за дома, за децата, а за какво не и нов автомобил.
Водолей

Помнете – с непримиримост и неизменност всичко се реализира. Факт е, че при започване на месеца Водолеите могат да изпитат някои проблеми с финансите, които по някакъв метод може да скапват настроението им. Но по-късно, вземайки се в ръце, засилвайки работата по плановете, с които се занимавате, ще спечелите доста повече, в сравнение с сте си помисляли. Възможно е обаче да не се тревожите прекомерно доста за нещата. Успехът идва при вас, просто би трябвало още малко да потърпите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР