В последния документален филм на Netflix Not Just A Girl

...
В последния документален филм на Netflix Not Just A Girl
Коментари Харесай

Шаная Туейн: Бях на косъм от смъртта след Сovid-19

В последния документален филм на Netflix " Not Just A Girl " за Шаная Туейн са снимани фрагменти от работата на кънтри мегазвездата в Лондон по шестия ѝ албум. Тя идва с черно такси, с коса, вързана на плитка, и се свлича на дивана, с цел да запише ария, наречена What You Gonna Do With That Air?

Това е ослепителен поп шлагер, в който гласът на певицата като че ли допира небесата, само че се оказва, че мотивът за вдъхновението ѝ е доста по-мрачен.

" Става дума за паниката от това, че въздухът ми свършва ", споделя певицата.  " Имах доста тежък припадък на коронавирус пневмония и всичко беше доста мъчно. Чувствах се като " О, Боже мой, просто желая да вдишвам ".

Състоянието е било изключително плашещо, тъй като Туейн и преди е изпитвала това стягане в гърлото си.

На върха на славата си през 2003 година тя е ухапана от кърлеж и се заразява с лаймска болест, която предизвиква увреждане на нервите на гласните й струни, което стопира пеенето й за съвсем десетилетие.

Тя се възвръща едвам след тежка интервенция на гърлото, като през 2012 година се появява още веднъж с съживен глас, с цел да изнесе първия от двата си грандиозни концерта в Лас Вегас.

След преболедуването на коронавирус Туейн излиза още веднъж на сцената. Песента What You Gonna Do With That Air е по едно и също време празник на живота и предизвикателство към самата нея. „ Всъщност въпросът е: какво ще направиш с спомагателното време, което ти е харизано? ”, споделя певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР