В последния ден преди локдауна събираме идеи за четива. Днес

...
В последния ден преди локдауна събираме идеи за четива. Днес
Коментари Харесай

3 книги за уикенда

В последния ден преди локдауна събираме хрумвания за четива. Днес за последно можем да си купим книга непосредствено от книжарниците. Но до Коледа нищо не ни пречи да поръчваме нови и любопитни заглавия онлайн.
 Снимка 507259

" Пътеводител на един духовник към щастието "

Първият ни избор е книга, която би трябвало да ни помогне да се усещаме по-добре в тези сложни времена. Неин създател е тибетският духовник Гелонг Тубтен, който на наличен език ни разкрива тайните на медитацията и за какво тя в действителност може да ни помогне по пътя в търсене на щастието. Включени са медитативни практики и лесни за следене извършения.

Изд. " Кръг ", 16 лева
 Снимка 507258

" Преди да изчезне мъжът ми "

" Мъжът ми си поема мирис... После споделя: Винаги съм желал да бъда жена. " Това е завръзката и тематиката на новия разказ на Селя Ахава, публикуван на български. Финладската писателка е от следените и награждавани имена в страната си, а книгата й е колкото провокативна, толкоз и персонална в търсенето на отговори и сигурност.

Изд. Colibri, 18 лева
 Снимка 507260

" Сняг "

Детектив Синджън Страфорд е претрупан с следствието на жестокото ликвидиране на духовник в потънало в сняг имение в Ирландия. Има петима обвинени, всеки от тях с претекст и нито един с оправдание. Зад видимо престъпната история носителят на " Мен Букър " Джон Банвил в действителност визира тематиката за католицизма в родната си страна.

Изд. " Лист ", 18 лева.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР