В последния ден от изложението на обвиненията за импийчмънт срещу

...
В последния ден от изложението на обвиненията за импийчмънт срещу
Коментари Харесай

Америка е разделена за Тръмп

В последния ден от ревюто на обвиняванията за импийчмънт против Доналд Тръмп демократите показаха доводи за изказванията, че президентът е попречил работата на Конгреса. В центъра на процедурата по импийчмънт са обвинявания, че Тръмп е употребявал поста си, с цел да окаже напън на Украйна да проверява политическия му конкурент Джо Байдън.

В същото време нови изследвания сочат, че американците са разграничени в мненията си по отношение на отстраняването на президента - 52% са „ за “ и 45% „ срещу “ по данни на " Вашингтон поуст ", съобщи БНР. По време на чуванията се чуха обвинявания против Тръмп в заплашване на очевидци и липса на бистрота.

Вал Демингс, един от импийчмънт мениджърите, съобщи, че нападките против очевидци по време на следствието са част от опита на Тръмп да попречи на следствието, а Зои Лофгрен разяснява, че при следствието на Ричърд Никсън по " Уотъргейт " е имало по-голяма степен на бистрота. Други показаха, че тази липса на подпомагане и съответната спънка са „ невиждани ". Главният импийчмънт управител Адам Шиф заключи причините на демократите и моли към патриотизма на сенаторите с думите - „ в случай че някой жертва националния интерес за сметка на личния си и не е отхвърлен от поста, демокрацията ни е в риск. “ Шиф също прикани сенаторите да отсъдят, като “вземат най-хубавото решение в сходство със съвестта си и конституцията.” Колегата му Джери Надлър разказа Тръмп като „ деспот “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР