В последните седмици в публичното пространство се носеха упорити слухове,

...
В последните седмици в публичното пространство се носеха упорити слухове,
Коментари Харесай

Кори Барлог се ядоса на гневни геймъри

В последните седмици в общественото пространство се носеха упорити клюки, че при започване на юли се чака Sony Santa Monica да разкрие детайлности и видео, свързани с God of War Ragnarok. Те обаче не се оправдаха и хейт-машината на Интернет се задейства. Това предизвика един от най-важните хора за God of War да направи изказване към шумните недоволстващи.

През юни на няколко пъти „запознати с вътрешните неща“ в Sony Santa Monica обясняваха по какъв начин следва да бъде разкрита нова информация към играта. Това на собствен ред породи лични спекулации, до момента в който „инсайдъри“ продължаваха да твърдят по какъв начин това, което пишат е правилно. Е, пристигна началото на юли, а от Sony Santa Monica нито вопъл. Споменатата хейт-машина влезе в деяние и с изключение на нормалните обиди го е отнесла и жена – продуцентът на синематиките към Ragnarok Естел Тигани, предава PlayStation Lifestyle. Тя почнала да получава нецензурни изображения на част от мъжката анатомия. Тук идва ролята на Кори Барлог, шеф на God of War Ragnarok, който порица отношението на някои геймъри за тяхното държание и държанието им към хора, които се трудят неуморно, с цел да им доставят наслаждение и развлечение. А целият този яд действително дори не би трябвало да се насочва към студиото. Именно към консуматор на Twitter, който се опитал да омаловажи изцепките на няколко гневни деца с довода, че виновност носят инсайдерите, Барлог изяснява, че не е в това въпроса.

„Недей. Отговорът тук не е да намерим някой, който да обвиним или някой, към който да прехвърлим виновността. Просто го предай нататък и се отнасяйте към хората, които основават нещата, които обичаме, с почитание и благовъзпитание. Това не ви е борба, ние не сме във война. Просто се опитваме да сътворяваме позитивни неща, на които да се радваме заедно“, написа Барлог.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР