В последните няколко години прелъстяването чрез текстови съобщения стана все

...
В последните няколко години прелъстяването чрез текстови съобщения стана все
Коментари Харесай

4 зодии, които са царе на флирта с текстови съобщения

В последните няколко години прелъстяването посредством текстови известия стана все по-популярно. Много хора избират връзката посредством разнообразни приложени за чат, вместо обичайното позвъняване по телефона. Младото потомство дотам обикна този вид връзка, че към този момент даже за значими неща избира да праща текстови известия. За някои това е по-лесно, за други просто чатовете изместиха елементарните позвънявания.

В връзките сред мъжете и дамите това също е постоянно срещано. В предишното влюбените са си разменяли писма и с дни са чакали отговор от обичания човек, а в този момент това може да стане за секунди. Емотиконите и другите способи на изложение могат да създадат един чат доста по-вълнуващ от това да се чуете по телефона.

Изпращането на текстови известия е приказен метод за запознаване с нови хора. То може да ви помогне да определите дали сред двама ви има химия. За да се привържете към някого обаче, би трябвало да владеете изкуството на онлайн флиртуването. Така че единствено посредством ясни и занимателни текстови известия можете да разберете същността на това, което вашата половинка желае да ви каже. В края на краищата, посредством текстовите диалози не можете да видите езика на тялото или изражението на лицето.

За благополучие някои зодиакални знаци са просто невероятни в ухажването на хората посредством текстови известия. Ето и кои са те:

Овен

 овен - текстови известия

Те са хитри хора, които виждат ключа към започването на диалог с хората в бързото изпращане на текстови известия. Вместо да чакат няколко дни, откакто получат нечий номер и да се двоумят, те пишат още на момента, без да губят ненужно време. Обикновено те са хумористични и енергични в думите си, което им оказва помощ да завоюват някого посредством известия.

Тези хора умеят да създадат похвали в точните моменти и с няколко написани думи да накарат индивида от другата страна на телефона да не стопира да се усмихва. Хората от зодия Овен са способни да накарат някой да се влюби в тях, даже без да са се видели онлайн, а единствено посредством писане на разнообразни текстови известия.

Водолей

 водолей - текстови известия

За да завоюва някого посредством текстови известия, Водолеят ще се опита да поласкае егото му. Този знак споделя, че другият е оказал благотворно въздействие върху него и не стопира да мисли за това. Обикновено Водолеите се въздържат от това да прекаляват с текстови известия, защото желаят да бъдат мечтаната персона, а не преследвачът.

Друг трик, който този остроумен звезден знак пробва, е игриво да изключи себе си от групата за запознанства на индивида, който харесва, с цел да не наподобява обезверен. По този метод още повече ускоряват желанието за връзка от другата страна.

Скорпион

 скорпион - текстови известия

Този воден знак схваща, че любознанието е в основата на привличането. Следователно, в случай че някой е притеглен от вас, той ще се поинтересува от това по какъв начин върви животът ви. Скорпионите употребяват това познание, с цел да подсигуряват, че евентуалните им сътрудници са любопитни за тяхната персона и за това, което ги движи.

Точно по тази причина Скорпионът може да накара хората да се ухилен и да се развеселят, когато получат известието им. Това ги прави мечтан човек за чат, а от там да стартира и по-сериозното опознаване.

Лъв

 лъв - текстови известия

Лъвовете са отличници в това да разсмиват обектите на ухажване, като ги забавляват със странни, нелогични хрумвания. Те не се тормозят да се вършат на простаци, защото имат вяра в самоиронията.

Обикновено хората виждат в това добра индикация, че Лъвът ги харесва и им има вяра, че няма да ги съди, в случай че се отворят и разкрият интимна информация за живота си. Определено можем да кажем, че хората от тази зодия са положителни в връзката с текстови известия.

Най-важният съвет, който тези знаци схващат, е, че без значение дали изпращате известия на човек, с който преди малко сте се срещнали, или на различен, който познавате от известно време, наложително би трябвало да се забавлявате. В края на краищата най-хубавата човешка връзка се реализира, когато не се страхувате да бъдете уязвими.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР