В последните месеци английската кралица все по-рядко участва в официални

...
В последните месеци английската кралица все по-рядко участва в официални
Коментари Харесай

Тайна промяна на кралица Елизабет II

В последните месеци британската кралица все по-рядко взе участие в публични събития, като това се дължи на проблемите с подвижността, с които се бори в последно време. А в този момент работните й отговорности публично са по-малко.

Според годишния отчет за монархията дилемите на Елизабет са доста понижени.

Докладът, наречен , е оповестен на формалния информативен уебсайт на Обединеното кралство, и в него ролята на кралицата като държавен глава е понижена от 13 точки през предходната година с по-съкратено изложение на отговорностите й.
 Снимка 576528
 

Бъкингамският замък не е коментирал тази смяна, оповестяват ни от The Sunday Telegraph, само че допълват, че неофициални източници са я удостоверили.

96-годишната кралица разяснява по време на честванията на Платинения си празник, че ще продължи да служи на народа си, само че благодарение на фамилията си. Видяхме това ясно още през май, когато принц Чарлз за първи път откри сесията на британския парламент вместо майка си.

Той я заместваше и в някои от формалните отговорности, свързани с Парада на знамената, както и в Royal Ascot. Единствената щерка на Елизабет принцеса Ан също интензивно оказва помощ в осъществяване на някои от обществените задания на кралицата.

Последната обществена демонстрация на кралица Елизабет беше по време на обичайното годишно посещаване на Шотландия и престоя й в замъка Холируд в Единбург.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР