В последните години все по-търсени на имотния пазар стават малките

...
В последните години все по-търсени на имотния пазар стават малките
Коментари Харесай

Защо малките апартаменти са опасни

В последните години все по-търсени на имотния пазар стават дребните жилища. Съответно и цените им са доста по-високи. Всеки, който търси нов дом, ще изброи голям брой преимущества на един дребен апартамент. Експерти, обаче, предизвестяват и за някои рискове, които крие той.

Малкото витално пространство може да докара до редица психологични разстройства при човек, който живее в него. В изявление, психолог акцентира, че животът на едно нормално семейство в малко жилище може да стане в действителност нетърпим. Скандалите ще бъдат непрекъснати, което несъмнено ще докара до бракоразвод. За компактни, съгласно специалистите, се считат пространства с обща повърхност 16-26 кв. м. Психологът поучава фамилиите да купуват жилища с обща повърхност 45 кв. м, а 35 кв. м ще са задоволителни за независимо живеещи хора.

Важно е да се обърне внимание на съществуването на задоволително прозорци в стаята. Жилището без тях има извънредно тягостен резултат върху психическото положение на човек. Включително, съществува заплаха от развиването на меланхолия и евентуално неприятно въодушевление. За благополучие, акцентират психолозите, в днешно време сходни предпоставки са необичайност.

Можете да се опитате да прекарвате повече време там, където има естествена светлина, и в декорацията на такава стая използвайте светли, слънчеви нюанси и радостни, оптимистични тематики, поучават специалисти. Важно е също по този начин да планирате разнообразни функционални зони. За страдание, хаосът в къщата може доста бързо да докара до почти същото положение на мозъка.

Цената на наемане или закупуване на неподвижен парцел зависи от разнообразни фактори. Сред тях, в това число и сезонни съмнения на цените. Те са разнообразни в особеното време на годината.

Добре е да се имат поради тези препоръки на психолозите. Все отново не купувате жилище всяка годи. Всичко това е обвързвано с доста разноски, нерви, време и труд. Изборът на вярното жилище ще ви донесе доста повече убеденост и успокоение за бъдещето. Ако не сте фамилни и желаете да живеете настрана от роднините си, с цел да имате независимост и успокоение, това е отлично. Когато избирате жилище, обаче, помислете и за бъдещето. Какво ще се случи, в случай че имате лично семейство? Ще ви бъде ли задоволително това витално пространство или ще се нуждаете от повече място?

Тъй като жилището се купува с някаква концепция за бъдещето, то размера му, би трябвало да е съобразена с тази концепция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР