В последните години спортът снукър стана доста популярен в България.

...
В последните години спортът снукър стана доста популярен в България.
Коментари Харесай

Bwin е сред най-добрите сайтове за залози на снукър

В последните години спортът снукър стана много известен в България. Причината за това е постоянното телевизионно лъчение на огромните шампионати в родния ефир, както и съществуването на снукъра за залагане в спортните букмейкъри. Един от най-големите уеб сайтове за онлайн залози в света – Bwin, предлага залози на снукър измежду своите оферти в спортния раздел. В изчерпателното ревю за Bwin на тази връзка вие може да се информирате със спортния раздел на австрийския букмейкър, който включва и снукър.
Какво съставлява играта снукър?
За мнозина снукърът може да бъде комплицирана игра. Тя е много по-продължителна от билярда, като един фрейм може да продължи даже над час. Тук е моментът да кажем, че фрейм е една дребна част от играта - да вземем за пример като сет в тениса или гейм във волейбола. В снукъра един против различен на масата са двама играчи, като на масата има 22 топки - 15 червени, жълта, зелена, кафява, синя, розова, черна и бяла. Бялата топка е биячът, с която би трябвало да се вкарат останалите в шестте джоба на масата. Целта на играчите е първо да разчистят алените топки от масата (носят по 1 точка) и по-късно да продължат с вкарването на цветни топки. Важен факт е, че при вкарването на алена топка следва наложителна композиция с топка от различен цвят, която по-късно се връща на масата, само че ви носи точки. След разчистването на всички 15 червени топки, би трябвало да бъдат вкарани и останалите цветни топки, като се стартира от тази с най-малка стойност - жълтата (2 т.) и се приключва с черната (7 т.). В един фрейм играчът може да реализира най-вече 147 точки, вкарвайки всички топки на масата и комбинирайки всяка алена с черна топка.
Всички
букмейкъри имат снукър залози за най-големите шампионати на този спорт
Много залагащи в България може да се чудят, когато видят този спорт в предложенията за
залагане в букмейкърите. Истината е, че въпреки всичко има залагащи на спорт, които не са чували за тази дисциплинираност. Ако сте почитател на футбола и тениса, то може и да не знаете какво е снукър. Но няма да извършите неточност, в случай че гледате този спорт и научите повече за него. В последно време, изключително с навлизането на китайския пазар, шампионатите по снукър се усилиха доста и затова опцията за залагане, като главните остават надпреварите Световно състезание, Шампионат на Обединеното кралство и Мастърс шампионатите. В Bwin постоянно може да вършиме залози на мачовете от тези съревнования. Дори преди началото на шампионатите вие имате пазар за краен победител – тук може да подкрепите на много висок коефициент играча, който смятате, че ще завоюва конкуренцията.

Класическият
залог за всеки снукър мач е за краен победител. В спортния раздел на Bwin има и още доста пазари за залагане на снукър срещи - победител във всеки фрейм в раздела за залози онлайн, общо под/над за брой фреймове, хендикап в интерес на един от играчите, дали ще има най-много от 147 в мача, залог за победител в сесията и други

Освен
залози на снукър, австрийският букмейкър Bwin предлага на играчите опция да вършат прогнози с действителни пари и на други по-нестандартни спортни дисциплини като биатлон, пул-билярд, шахмат и т.н.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР