В последните дни се заговори за раздялата на Сузанита и

...
В последните дни се заговори за раздялата на Сузанита и
Коментари Харесай

Звездни раздели разтърсиха хайлайф средите у нас

В последните дни се заприказва за раздялата на Сузанита и приятеля й, а в това време Пиленцата от Монако също сложиха завършек на взаимоотношенията си.

Звездните раздели постоянно са били вълнуваща тематика в елит средите. Голям интерес провокира раздялата на Сузанита с приятеля й Марк Славов - за тази разлъка се заприказва откакто младата певица изтри фотосите от фотосесията, на която театралничи с наедряло коремче. По-късно Сузи и Марк стопираха и да следват в Инстаграм - съгласно потребителите в обществените мрежи това е явен знак за разлъка.

Марк Славов, който е народен рекордьор по мятане на копие и музикален продуцент, не беше коментирал тематиката, само че неотдавна показа стори със фотография от плаж и коментар, който гласи: " Когато всичко се обърка, Господ постоянно ме води тук, да открия себе си и да ми покаже правилния път. " Дали фотографията от плажа е настояща - не е ясно, само че съгласно изявления на родни таблоиди Марк е към момента във Финландия, където тече спортната му подготовка.

Сузанита също разгласява поредност от сторита. На едно от тях е снимала корема си. " Той е добре, не се тормозете. Ще се борим дружно до дъно ". На друго стори е качила фотография на татко си Охран Мурад и е написала: " Много скоро ще изкарам всичко нескрито и на този добър човек, който всички вие почитате и съжалявате. " За какво приказва младата певица, можем единствено да гадаем, само че както самата тя е написала - скоро ще разберем.



Шенай, майката на Сузанита, също разяснява обстановката сред влюбените гълъбчета пред онлайн таблоид. Според нея раздялата евентуално е краткотрайна, защото щерка й е много импулсивна.



Нина Димитрова пък, Пиленцето от Монако, бе видяна да се придвижва с трен и рейс - това бе шокиращо за почитателите й, защото за нея е известно, че се вози единствено в скъпарски возила. След като папарашки фотоси изтекоха, тя разгласи, че е на отмора в България, с цел да се види с родителите си. А пътувала с всеобщ превоз, тъй като ВИП колата им се занимавала с прехвърляния назад във Франция.

Истината обаче се оказа друга - Боби Манекена и Нина са се разделили. Това удостовери самият Борислав Димитров. " Тя към този момент си откри някой, който да я вози, не остана сама ", написа Боби в персонален чат. И упреква Нина - " тя се дъни ". Женското пиленце - Нина, към момента не е коментирала раздялата. Тя се е отдала на козметични и разкрасителни процедури, излиза наяве от профила й в Инстаграм, а по-късно се тагна и от Слънчев бряг.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР