В последните дни се появиха няколко нови ексклузивни интервюта, дадени

...
В последните дни се появиха няколко нови ексклузивни интервюта, дадени
Коментари Харесай

Принц Хари призна за проблеми с брат си, Уилям притеснен за емоционалното му състояние

В последните дни се появиха няколко нови извънредни изявленията, дадени от Меган и Хари по време на африканския им тур, а техните откровени отговори на по-пикантните въпроси, несъмнено нажежиха ситуацията към кралското семейство и дадоха мотив за голям брой спекулации.

Преди време имаше интервал, в който таблоидите непрекъснато спекулираха, че има омраза сред Кейт и Меган и Хари и Уилям. В новото изявление на Хари, принцът за първи път приказва по тематиката и споделя неща, които накараха мнозина да се запитат дали пък няма доза истина във всички злословия.

На въпроса какво са връзките му с принц Уилям, Хари отговори по следния метод:

"Част от нашата роля, нашата работа и нашето семейство, е да бъдем под непрекъснато напрежение и напън. Така че се случват всякакви неща. Но вижте, ние сме братя, постоянно ще бъдем братя. В момента сигурно сме поели по разнообразни пътища, само че аз постоянно ще бъда до него, както и той до мен. "

'As brothers you have good days, you have bad days'

Prince Harry says the 'majority of stuff' written about his relationship with his brother William is 'created out of nothing' and adds: 'I love him dearly' #HarryAndMeghan https://t.co/GWs5KfuovM pic.twitter.com/bW7GVALZR6
— ITV News (@itvnews) October 20, 2019
Хари също по този начин призна, че с Уилям към този момент не са толкоз близки - "Не се виждаме постоянно като преди, тъй като и двамата сме много заети, само че аз го обичам извънредно доста. По-голямата част от нещата, които се пишат в пресата, са измислици, само че въпреки всичко няма по какъв начин да не призная, че си имаме и положителни, и неприятни дни, тъкмо като всички останали братя. "

Говорейки за неприятни дни, предходната година кралският кореспондент на списание Vanity Fair разкри, че Хари и Уилям са се скарали по Коледа, тъй като Хари е твърдял, че брат му Уилям не прави задоволително, с цел да приобщи Меган в фамилията.

 хари уилям Getty/Gulliver

Не е ясно дали това се е случило в действителност или са просто клюки, само че от отговорите на Хари излиза наяве, че не всичко е розово в връзките сред братята. И въпреки всичко - всички братя се карат от време на време.

Източници, близки до Двореца настояват, че в отговор на последните кралски самопризнания от Хари и Меган, който намерено споделиха, че одобряват мъчно живота си и усещат огромно напрежение, принц Уилям е споделил, че се тревожи за по-малкия си брат и неговото прочувствено положение.

Уилям се надявал, че Хари и Меган са добре, въпреки явно да се намират в деликатна обстановка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР