В последните дни независими източници осветиха поредната порочна схема за

...
В последните дни независими източници осветиха поредната порочна схема за
Коментари Харесай

ИБ на БСП към Борисов: Докога ще мълчите за апартаментите на властта?

В последните дни самостоятелни източници осветиха следващата порочна скица за облагодетелстване на властта. Вторият човек на ГЕРБ, ръководителят на парламентарната им група Цветан Цветанов, е придобил първокласен парцел на мощно занижени цени.

Това се споделя в позиция на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия изпратена до медиите, която публикуваме без редакторска интервенция.

"Всеки ден нескрито излизат скандалните обстоятелства по тази договорка, които основават основателни подозрения за данъчни измами и други нарушавания на закона.

Самият факт, че в една и съща компания, при преференциални условия, пазарят Цветанов, Цачева, Рашидов и други близки на ГЕРБ е задоволително индикативен за системата на властта. Тя покровителства избрани компании и получава дарове против това.

Прокуратурата и органите се сезираха по въпроса. Но Бойко Борисов мълчи. Преди време пред актива на ГЕРБ министър-председателят съобщи: „ Трябва да ви светне алена лампичка, другояче аз ще ви светна синята”. Лампите светнаха за Цветанов. Настояваме Борисов да наруши мълчанието си и да извърши заканата си, че няма да търпи даже подозрения за корупция към себе си ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР