В последните дни жълти медии писаха, че Благовеста Бонбонова била

...
В последните дни жълти медии писаха, че Благовеста Бонбонова била
Коментари Харесай

От ромски произход ли е Бонбонова и наистина ли се казва Блашка? Риалити звездата с признание

В последните дни жълти медии писаха, че Благовеста Бонбонова била с ромски генезис, имала опит в разделянето на двойки, а същинското ѝ било Блашка.

Клюката обаче доближи до ушите на Блага, която отговоря на въпроси в Instagram. Риалити звездата съобщи, че не се споделя Блашка и елементарно може да потвърди това с персоналната си карта.

Виж още: Родна плеймейтка се появи в секси екипче от домашния си фитнес

" Освен това не съм от ромски генезис, само че даже и да бях... има ли проблем!? Това по-малко човек ли ме прави? ", пита Блага, която неотдавна стана обект на заплашителен хейт. Причината е към този момент добре известна – бельото, което тя реши да си махне, с цел да впечатли Виктор. Явно се е получило, тъй като ергенът предложения Бонбонова на среща, която, по нейните думи, протекла повече от необикновено.

Блага отхвърли и различен слух, а точно, че имала навика да разделя обвързани мъже от половинките им. " Това също не е правилно ", отсече изкусителката. 

Виж още: Джулката е бърза! Показа се като младоженка, снима и пръстена 

Клюката гласи, че точно Блашка, както в нета към този момент назовават риалити звездата, разделила Коцето и Райна. Твърди се, че Бонбонова оставила бельото си в хотелската стая на Коцето, където след присъединяване отишла Райна. Тогава лютото пиле на фолка вдигнала гневен скандал на Коцето. Блага обаче изцяло отхвърля това и го дефинира за fake news.

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР