В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации,

В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации, ...

Корнелия Нинова отново е с COVID-19


"В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации, работодатели, синдикати, граждани, колеги. Бих искала да предупредя всички, с които съм се срещала, че от днес съм положителна с COVID-19". Това написа лидерът на БСП на профила си във Фейсбук.

"Добре съм. Нямам симптоми, но ще остана под карантина и ще работя от дома. Моите срещи и участия в медии се отлагат, но кампанията на БСП продължава по предварително приетия график. Целият ни екип е мобилизиран. Винаги съм разчитала на тях и знам, че ще си свършим перфектно работата в кампанията. Успех!", написа още тя.

Нинова: Европейската комисия потвърди предложенията, които БСП правим от седмици Нинова: Европейската комисия потвърди предложенията, които БСП правим от седмици
Европейската комисия потвърди предложенията, които БСП правим от седмици. Това написа във Facebook лидерът на левицата Корнелия Нинова....

Корнелия Нинова се заразява за втори път с коронавирус. Предишния път миналата година и дори се наложи да влезе за лечение в болница.  

Източник: actualno.com