В последните часове позабравената плеймейтка Ангелина от пазарджишкото село Козарско

...
В последните часове позабравената плеймейтка Ангелина от пазарджишкото село Козарско
Коментари Харесай

Ангелина От Козарско Стана За Смях Заради „крадени“ Парцали

В последните часове позабравената плеймейтка Ангелина от пазарджишкото село Козарско се трансформира в синоним на дъно. С манията си да е известна, стана за смях пред цяла България.

Вчера тя и тъпкачът й – моделът Йордан Йорданов, разгласиха по едно и също време клип с домашно порно, на което Ангелинка от пазарджишкото селце пъшка в несвяст, до момента в който му чисти пръстите с език.

С дейностите си тя сподели, че има недостиг на работещи мозъчни кафези, разпространявайки по едно и също време едно и също видео в двата акаунта. Часове по-късно предстоящо тя излезе с тъпо пояснение, написано с десетки пунктуационни неточности, съгласно което профилът й е бил хакнат.

Докато Ангелина се изяснява, то Йордан затвърди, че всичко това е пиар акция, публикувайки второ видео. На него се виждат уменията на Атанасова в оралните милувки. Също по този начин излиза наяве, че Йордан е инжектирал парафин в члена си. Нещо, което е съвременно за младите в старозагорско, откъдето е и той.

 555565

Йордан пътува сред Стара Загора и София със споделеното пътешестване, което разрешават обществените мрежи. Преди дни моделът, за който се приказва, че спи с мъже за пари, е пътувал към София и е споделил с останалите пасажери, че ще разгласява с гаджето си домашно порно, излиза наяве от коментар под видеото му.

Ангелина, която се срами от същинското си име и го размени с Анджелина, не съумя да изчака даже и денонощие и стартира да предлага облеклата, които продава. С това тя затвърди, че никой не е хаквал профила й, а всичко е било за пиар -да продаде повече дрешки, защото е захвърлена от следващия милионер, на който е креватна играчка.

 555565

Secret.bg наскоро разкри, че тя краде сбирки, а не е дизайнер. Тоалетът, с който се появи на светско събитие преди месец, се оказа, че към този момент е носен от румънска моделка в новогодишната нощ.

Докъде ли ще стигне шоуто, изиграно от двамата банкнотофили, следва да разберем.

АНДЖЕЛИНА С „КРАДЕНА“ РОКЛЯ И ЗА ЧРД, ОБЯСНИ съдебна експертиза В ЛЮБОВ НА КОМПЛЕКСИРАНИЯ МОДЕЛ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР