В последната една година процесът на взаимодействие между онлайн обучението

...
В последната една година процесът на взаимодействие между онлайн обучението
Коментари Харесай

Топ 10 предимства на интерактивните платформи за обучение на вашия ученик |

В последната една година процесът на взаимоотношение сред онлайн образованието и просветителната система доста се промени. Развитието на технологиите и достъпността на цифровите платформи в образованието получиха значително значение за разбирането на тази смяна и за адаптирането към желанията и потребностите на потребителите. Колкото и да са съперниците на интерактивните платформи в онлайн образованието, в създалата се обстановка на пандемия те са правилни помощници на учениците и ще не престават да бъдат и отсега нататък.

Ясно е, че интерактивните платформи за образование не са съвършени, само че оказват помощ и на възпитаници, и на учители в този развой на отдалечено образование. С тях запаметяването на образователния материал става доста по-лесно и по-бързо. Полезното за успеваемостта на образованието от използването на изображения и видеа по време на преподаването е потвърдено. Много по-лесно може да се обяснят комплицирани елементи от образователния материал на учениците, тъй че те да го схванат благодарение на работеща цифрова просветителна платформа. Часовете прекарани в онлайн образование са доста по-интерактивни и приятни, което е тласък за учениците да вземат повече присъединяване в просветителния развой и да сa по-концентрирани в час.

Но дано забележим кои в действителност са 10-те топ преимущества на интерактивните платформи за образование на вашия възпитаник?!

Свободата за учениците да учат каквото желаят - Голямо преимущество на онлайн класовете е опцията за навлизане толкоз надълбоко в тематиката, колкото желанието на ученика. Образователните интерактивни платформи преодоляват пропастта сред безвъзмездна информация и профилирано образование.

Хартиени учебници - Едно огромно преимущество на интерактивните просветителни платформи е, че не изискват безусловно никакви хартиени учебници от своите възпитаници, които постоянно тежат извънредно доста в раниците. Онлайн образователните материали могат да се презареждат и актуализират доста пъти, за разлика от учебниците, които би трябвало да се преиздават.

Ресурсите са налични отвред и когато и да е - Всички образователни материали могат да бъдат налични онлайн, без ограничавания. Всеки възпитаник може да избира уместно за него време, в което да направи тест, да изгледа видео или да реши занимателна задача.

Учебният материал - наличен с един клик – Едно извънредно комфортно преимущество, в случай че би трябвало да се направи преговор тъкмо преди следващото контролно или желаете да помогнете на детето бързо преди вечеря.

Максимално улеснение и еластичност - Едно от скритите преимущества на просветителните интерактивни платформи е детайлът на еластичност, който обаче разрешава да планирате образованието, съобразено с персоналното улеснение. Като опция може да се разделят образователните си сесии - до момента в който физическото наличие в класната стая изисква оставане в класната стая за избран интервал от време, отдалеченото образование дава доста повече еластичност.

Повече благоприятни условия за взаимоотношение учител-ученик - Характерът на интернет без граници е едно от най-големите преимущества на онлайн класовете. Всяко взаимоотношение предлага повече благоприятни условия за задълбочаване и напредък, до момента в който учениците получават образованието си и получават нови умения.

Всеки възпитаник може да учи със свое движение – Темпото се дефинира по отношение на самостоятелните качества на ученика и цифровите платформи са интуитивни – от учениците се чака единствено да ги следват.

Учене съгласно самостоятелния жанр на образование - Някои хора не могат да се концентрират без безспорна тишина. Други би трябвало да слушат музика или да се обкръжават с активност, с цел да останат стимулирани. Докато курсовете в класната стая постановат характерна атмосфера и формат, онлайн образованието разрешава оформянето на средата съгласно персоналните желания.

Насърчават дейното и без значение образование - Можете да се преглежда образователният материал, когато учениците са в вярното положение на мозъка. Доброто положение на мозъка за учене е „ такова, в което децата се усещат положителни, уверени, съобразителни и отпуснати “.

Изграждане на самодисциплина и отчетност - Докато младите учат посредством онлайн просветителна платформа, се научават да търсят отговорност. Постигат задачите си и те самите са виновни за личния си триумф.

Това са единствено част от преимуществата на интерактивните платформи за образование, които могат да се намерят в България. Сред тях се откроява платформата от ново потомство iZZI, основана от издателство Клет България. iZZI събира в себе си над 50 000 електронни ресурса, а разнообразието от аудио и образни материали е допълнено от над 30 000 интерактивни задания, игри и симулации, 130 учебника и повече от 3000 просветителни видеа.

А с цел да е по-интересно, при активация на проект Интернет+ 16,99 получавате и безграничен достъп до платформата, която предлага на учениците опция да се потопят в света на интерактивното обучение. Тарифният проект за интернет от Теленор, предопределен особено за деца и възпитаници, включва и 20 000 национални MB, неограничени MB за платформата iZZI. А с цел да е още по-приятно, Теленор оферират и специфичен пакет за 17,99 лева на месец, който включва проект Интернет+ 16,99 с достъп и неограничени МВ към iZZI и таблет PRESTIGIO Q PRO Grey или ALCATEL 3T 8 4G 2GB RAM на погашение за 24 месеца.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР