В пороя от новини ще има ли ново правителство, какво

...
В пороя от новини ще има ли ново правителство, какво
Коментари Харесай

Зима без ток за София – фантастика или не точно?

В пороя от вести ще има ли ново държавно управление, какво ще е то, кой го реди, кой го поддържа и кой в държавното управление какви ги е правил, както и в растящото медийно внимание по какъв начин още веднъж ще позволим на ковид да ни удари грубо, безусловно невидима мина новината, че. Причината, просто казано – доста замърсява, по тази причина служебната ековласт не ѝ утвърди дерогация за нездравословните излъчвания. Но в случай че " Топлофикация София " би трябвало да заплаща при сегашните цени в Европейски Съюз за нездравословните излъчвания, които отделя, ще издържи ли да не затвори?

Ако Столичната топлофикация вземе да спре, тогава какво ще стане? Колко хора ще останат без парно и топла вода? И в случай че това се случи през зимата, какво ще вършат те? На студено не се седи дълго – щат, не щат, ще се извърнат към тока. Тогава към този момент ще е забавно – ще издържи ли електропреносната мрежа? Готов ли е екоминистърът Асен Личев да одобри бас, че няма да издържи? А падне ли тази мрежа, какъв ще е резултатът върху цялата електропреносна мрежа?

Прекрасно е, когато някой в тази страна реши да търси правдивост за една или друга несправедливост. В България неправди доста. Само че преди да действаш, можеш да помислиш какво ще последва.

Асен Личев и специалистите му съгласуваха ли дейностите си с Министерството на енергетиката? Помислиха ли дали ще има вид мощностите да не стопират работа, само че и да бъдат изпълнени условията за нездравословните излъчвания? Тук приказваме за национална сигурност – да не се стига до заплаха столицата ти да остане без ток и парно измежду зима!

Има една остаряла като света приказка – като слон в стъкларски магазин! Когато става въпрос за комплицирани системи, всяко деяние би трябвало да се прави тогава, когато е несъмнено, че имаш работеща опция и система, без която не можеш, няма да се срине. Ако нямаш работеща опция, би трябвало да измислиш друго! И другото да не е разновидността да се оказва помощ държавно и на " Топлофикация София " да си покрие парниковите излъчвания по този начин, както. А може би шоково повдигане на цените на парното и топлата вода, че да може топлофикацията да не излезе от строя? Каква ще е изгодата поданик да заплаща, че замърсителят е осъден – кой ще е в последна сметка осъден?

Автор: Ивайло Ачев

Още от АКТУАЛНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР