В понеделник захлаждането ще продължи. В Западна България вятърът от

...
В понеделник захлаждането ще продължи. В Западна България вятърът от
Коментари Харесай

Започва захлаждане

 В понеделник захлаждането ще продължи. В Западна България вятърът от северозапад последователно ще отслабва, в източната половина от страната ще бъде от север-североизток, най-вече сдържан. Повече облачност ще има над Северна и Източна България, а след обяд и над планинските региони в Югозападна. На места в Централна Северна и Североизточна България, както и в планините, ще превали, допустимо е и да прегърми.

Температурите ще се намалят, сензитивно в Северна България, където оптималните ще са 20°-25°, в Южна ще доближават до 28°-30°. Във вторник вятърът на всички места ще отслабне, ще бъде от североизток. Ще бъде най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, вероятността за превалявания е дребна.

Температурите и в Южна България ще се намалят. През идващите дни ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. На обособени места, в средата на седмицата основно в планините на Югозападна България, а към събота - в източната половина от страната, са вероятни краткотрайни превалявания. Температурите ще се покачват. В събота вятърът ще се ориентира от северозапад.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР