В понеделник вече ще бъда на свобода, изтича карантината и

...
В понеделник вече ще бъда на свобода, изтича карантината и
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: ГЕРБ няма никакъв шанс да състави правителство

" В понеделник към този момент ще бъда на независимост, изтича карантината и към този момент съм доста по-добре ". Това съобщи в ефира на " ЕвроДикоФ " по " Евроком " журналистът Огнян Стефанов, който сега лекува COVID-19.

" Минах през сложни 5-6 дни. Много неприятни бяха, извънредно неприятни ", добави още той.

" Слава Богу, благодарение на лекарката, която ме лекува, нещата към този момент се оправят ", показа журналистът.

Относно появилия се материал в уеб страницата " Фрог нюз ", който Стефанов управлява, че, журналистът разяснява:

" Имало е среща сред двамата. Източниците ми са два. И двата източника заслужават почитание, защото до момента през годините постоянно са давали точна информация и са безапелационни, че такава намира се е състояла ", показа Стефанов.

" Положението при тях не е просто по какъв начин ще ръководят след изборите, а дали изобщо ще имат опция да се допрян до властта, защото сметките са такива, че те намят никакви шансове да управляват ситуацията ", безапелационен бе журнаристът.

" Ние свикнахме всякакви математици да вършат всякакви калкулации за заболели, само че не ги виждам да вършат калкулации за следизборния интервал, който се обрисува извънредно печален за тези, които сега ръководят страната ", изрази своето отвращение ръководителят на уебсайт.

" ГЕРБ с колкото и % да победят Българска социалистическа партия и да бъдат първи, те нямат никакъв късмет против три партии, които се позволява, че ще влязат от опозиционните и които в този момент са отвън Народното събрание - " Има Такъв Народ ", " Изправи се! Мутри вън! " и " Демократична България ". ГЕРБ няма никакъв късмет да сформира държавно управление и даже тайните сметки, сделки и договаряния с Движение за права и свободи, че могат да се опитат да осъществят остарелия проект на Доган, само че и това няма да стане, тъй като Движение за права и свободи няма да посмее намерено да се хвърли в прегръдките на ГЕРБ и да си каже какво желае ", приключи Огнян Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР