В понеделник в Тази сутрин ви разказахме за Теодор Иванов,

...
В понеделник в Тази сутрин ви разказахме за Теодор Иванов,
Коментари Харесай

Вижте кога е подаден SMS-a от гражданина, който отряза скобата си с флекс


В понеделник в " Тази заран " ви разказахме за Теодор Иванов, който самичък отстрани поставената скоба на автомобила си на столичния бул. " Фртиьоф Нансен “ с флекс.

„ Миналата седмица паркирах автомобила си тук на синя зона в работно време. Изпратих SMS за синя зона, получих удостоверение, че е заплатена. Няколко минути по-късно, когато към този момент не съм до автомобила, виждам, че имам уведомление за сложена скоба. Съответно се обадих на Център за градска подвижност и споделих, че желая да се направи инспекция, с цел да забележим къде е казусът. Оттам реагираха с типичния непукизъм и равнодушие към обстановката “, описа той.

“Казаха, че сега не могат да се занимават с този случай и ще ме трансферират към Отдел „ тъжби “. Оттам операторът реагира с подбив и насмешка, и ми пожела прелестен ден. Извиках чиновници на Център за градска подвижност на място, с цел да им разясня обстановката, само че те непосредствено ми оказаха подпомагане “, добави Теодор.

По думите му От ЦГМ са отказали коментар по обстановката преди да се заплати скобата.

„ Показах им SMS-а, те отхвърлиха да гледат, отхвърлиха да слушат. Съответно се наложи да я отстрани (б.р. скобата) самичък. Взех флекс и отстраних скобата самичък. Все още нямам публична рекламация от Центъра за градска подвижност, само че чиновниците обявиха, че ще имам да заплатя 700-800 лева за отрязаната скоба “, изясни още Теодор.

Вижте в скрийншота хронологията на изпратените SMS-и:

От ЦГМ обаче обявиха пред bTV, че мъжът е изпратил SMS-a отвън автомобила и по тази причина се е наложило да бъде глобен.

Направена е и инспекцията от ЦГМ и е преслушан диалога с екипа, който е обяснил на жителя къде е грешката му.

" Всички етични правила са спазени ", споделиха от центъра.

Оттам поучават, когато изпращаме известия за престой върху синя или зелена зона, да го създадем, до момента в който сме в автомобила и да не излизаме от него, до момента в който не получим удостоверение, че сме направили това заплащане. Освен това от ЦГМ обясниха, че при сходни случаи в случай че подадем тъжба, от време на време даже се е стигало до анулация на глобата.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР