В понеделник съседката ни Гърция обяви нощен полицейски час за

...
В понеделник съседката ни Гърция обяви нощен полицейски час за
Коментари Харесай

Гърция с нови строги мерки: Нощен полицейски час за барове и ресторанти в топ дестинации

В понеделник съседката ни Гърция разгласи нощен полицейски час за заведения за хранене и питейни заведения в някои о т топ туристическите си дестинации , откакто новите коронавирусни инфекции доближиха нов връх.

Зоните, в които заведения за хранене и питейни заведения ще бъдат затворени от среднощ до 07:00 ч. сутринта, включват известните острови Миконос, Санторини, Корфу, Родос и Крит , съобщи говорителката на държавното управление Аристотелия Пелони в телевизионно послание.

 enlightened Ограниченията важат от през днешния ден до 23 август.

Говорителка на държавното управление също разгласи нови ограничавания за влизане от Балканите и за идващите със аероплан от няколко страни от Европейски Съюз.

Сред новите ограничения на гръцкото държавно управление е условието за негативен PCR тест за идващите от Белгия, Чехия, Нидерландия, Испания и Швеция . Отрицателен тест, изработен до 72 часа преди пътуването, ще се изисква и от всички, които минава т сухопътните граници на страната . В това число влизат и непрекъснато пребиваващите в Гърция, които са пътували в чужбина. Това условие влиза в действие от 17 август.

От 16 август дневно от Албания пък ще бъдат допускани единствено 750 души.

Гръцката работа за публично здраве в неделя разгласи 203 нови инфекции , най-вече от началото на пандемията. В страната досега са регистрирани 5749 случая на ковид, починали са 212 души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР