В понеделник – 23-ти април, поради ремонт на дилатационна фуга

...
В понеделник – 23-ти април, поради ремонт на дилатационна фуга
Коментари Харесай

В понеделник поради ремонт на фуга се спира движението по платното за Дупница на АМ „Струма“ от п.в „Долна Диканя“ до п.в. „Дупница-Север“

В понеделник – 23-ти април, заради ремонт на дилатационна фуга при км 46 се стопира придвижването по платното за Дупница на Автомагистрала „ Струма “ от пътен възел „ Долна Диканя “ при км 36 до пътен възел „ Дупница-Север “ при км 51. Движението в посока София ще се прави без смяна.

По време на ремонтните действия придвижването в посока Дупница ще се пренасочва при пътен възел „ Долна Диканя “ по път I-1 София-Кулата и при пътен възел „ Дупница-Север “ при км 51 пътуващите ще могат да се включат назад в Автомагистрала „ Струма “.

Ремонтните действия ще се правят на два стадия, след привършване на ремонтните действия в платното за Дупница, ремонтът ще продължи в платното за София.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението на републиканските пътища.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР