В понеделник компанията за краткосрочно настаняване под наем Airbnb апартамента

...
В понеделник компанията за краткосрочно настаняване под наем Airbnb апартамента
Коментари Харесай

Airbnb пусна под наем апартамента на Кари Брадшоу от "Сексът и градът"

 mymotto
В понеделник компанията за краткосрочно настаняване чартърен Airbnb жилището в Ню Йорк на Кари Брадшоу, основната героиня в сериала " Сексът и градът ". При това единствено за 23 $ на нощувка и с цялостен дрешник.

Всъщност става дума за част от рекламната акция на Warner Bros във връзка продължението And Just Like That..., което ще върви на платформата НBO Max Original.

 Airbnb пусна чартърен жилището на Кари Брадшоу от
© Airbnb

В истинския сюжет апартаментът е в Горен Ийстсайд, до момента в който предлагането на Airbnb е цялостна възстановка на декора в жилище в регион " Челси ". Символичната сума за наема е поради 23 години, откогато феновете се срещнаха с екранизацията по романа на Кандис Бушнел.

Позволено е опазване единствено за една нощ за двама души, за които ще има видео диалог за добре пристигнали със Сара Джесика Паркър, коктейли " Космополитън ", брънч в квартала (не е планувано фамозното опръскване от преминаващ рейс, с което постоянно завършваше началото на всяка серия) и фотосесия, за която дамите могат - като героинята от сериала - да се чудят известно време кой тъкмо чифт " Маноло Бланик " да обуят.

Всичко това има едно неприятно ограничаване - престоят е единствено за 12 и 13 ноември и резервацията е единствено за живеещите в Съединени американски щати (всички разходи на пътешестване и различен престой в Ню Йорк са за сметка на госта).

 Airbnb пусна чартърен жилището на Кари Брадшоу от
© Airbnb

В рекламната акция бе включено и сп. " Вог " със фотография на Сара Джесика Паркър на корицата:

Продължението на " Сексът и градът " ще е налично за феновете през декември и за него към този момент имаше премного мнения и спекулации, откогато на 10 януари Паркър разгласи завръщането на историята.

Тя стартира през 1998 година по НВО и триумфът изненада даже основателите ѝ, тъй като те не са предполагали, че случките с четири дами в Ню Йорк ще са чак толкоз забавни за всички американци, дане приказваме за света.

До 2004 година бяха снимани 6 сезона с общо 94 епизода, 54 номинации за награди " Еми " (спечелени 7) и 24 номинации за " Златен глобус " (спечелени 8).

Последваха два кино лентата за огромен екран, донесли общо над 710 млн. $. Имаше и сюжет за трети филм, само че Ким Катрал отхвърли да взе участие в него и начинанието бе спряно.

В новите епизоди героинята ѝ Саманта Джоунс също отсъства, а актрисата направи спорни мнения за работата си с предходния екип.

 Airbnb пусна чартърен жилището на Кари Брадшоу от
© Airbnb

" Ще снимаме в града, който обичаме и се надяваме да бъдем част от него ", сподели Сара Джесика Паркър през януари. " Искаме и да помогнем по този метод на създателите, културата и институциите, които бяха затворени, а бизнесът пострада поради COVID-19. "

 Airbnb пусна чартърен жилището на Кари Брадшоу от
© Tara Rice, Airbnb

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР