В понеделник Чанинг Тейтъм и Джена Дюън Тейтъм съобщха доста

...
В понеделник Чанинг Тейтъм и Джена Дюън Тейтъм съобщха доста
Коментари Харесай

Има ли правилен начин за обявяване на развод?

В понеделник Чанинг Тейтъм и Джена Дюън Тейтъм съобщха много изненадваща вест: Любимата ви прелестна известна двойка се разделя след девет години брак.

В сходство с страхотните им връзки, Чанинг и Джена направиха взаимно изказване посредством People и в техните профили в обществените мрежи.

" Чувстваме се необичайно, че би трябвало да споделяме сходни неща с всички вас, само че това е разследване от живота, който сме избрали да живеем, за което сме доста признателни ", се споделя в изказването.

Джена и Чанинг изясняват, че вършат това изказване, с цел да избегнат възможни клюки.

Тъжно е, че двамата се разделят, само че не е изненадващо, че двамата се оправиха със обстановката като зрели и положителни хора.

Колкото и необичайно да ви се коства известието за разлъка в обществените мрежи, това е нещо обикновено и належащо за известните двойки.

За хората, които не са известни и нямат почитатели, евентуално не е належащо изказване в обществените мрежи, само че в случай че се чудите по какъв начин да събощите новината на приятелите и фамилиите си, е добре да вземете образец от Джена и Чанинг:

1. Не обвинявайте никого

Никога недейте да обвинявате единия сътрудник за раздялата. Дори връзката да е завършила по избор на единия от двамата, с цел да се стигне въобще до този миг, имат виновност и двамата сътрудници. Решението за разлъка или бракоразвод се взима от двамата души, като двойка, тъй че недейте да приписвате виновността единствено на единия, а я понесете още веднъж като двойка.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР