В полския град Краков 21-годишен украинец почина при задържане от

...
В полския град Краков 21-годишен украинец почина при задържане от
Коментари Харесай

21-годишен украинец почина при задържане от охранители

В полския град Краков 21-годишен украинец умря при задържане от градската защита. Преди гибелта си умрелият е бил свален от трамвайните релси, на които е лежал. Това оповестява полското издание RMF24.

В известието се споделя, че дежурството на градската защита на Краков е получило известие за несъответстващо държание на човек. Според очевидци мъжът лежащ на релсите пред трамвая.

Пристигналият на място екип на градската защита се опитал да успокои мъжа, само че в последна сметка се наложило да употребява физическа мощ. При ареста ненадейно изгубил схващане.

Охраната и лидерът на трамвая са му оказали първа помощ. Вследствие на това на място е дошъл и екип от лекари, които са подхванали реанимационни ограничения, само че мъжът не е бил избавен. Той умрял от неочакван сърдечен арест.

Според известия в медиите починалият е 21-годишен жител на Украйна.

Тялото на починалия е откарано за съдебно-медицинска експертиза. По първични данни по тялото на починалия не са открити пострадвания, които да сочат побой.

В момента прокуратурата, която проверява случая, чака резултатите от тестванията за алкохол или психотропни субстанции в кръвта на умрелия. Те също по този начин проверяват всички условия на случая и дейностите на градската защита на Краков.

Както беше обявено по-рано, еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон сподели, че огромният брой украински бежанци в Полша прави обстановката неустойчива. Почти 300 хиляди украинци са намерили леговище във Варшава. Това усили популацията на полската столица с към 17%.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР