В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки

...
В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки
Коментари Харесай

Сложиха специално съоръжение за събиране на пластмасови капачки в ИУ във Варна

В поддръжка на благотворителна акция за събиране на пластмасови капачки " Аз Вярвам и Помагам " управлението на Икономически университет - Варна сложиха в двора на главната постройка на адрес бул. " Княз Борис I-ви " 77 железно оборудване за събиране на пластмасови капачки за щедрост.

В утрешният 19.09.19 по време на формалното разкриване на новата образователна година ръководителят на Сдружение " Аз Вярвам и Помагам " и проф. доктор Евгени Станимиров ще открият оборудването в което хиляди студенти ще имат опция да оставят своите пластмасови капачки в помощ на благородната идея. Това няма да бъде кампанийно присъединяване от страна на университета, а в противен случай, оборудването ще бъде трайно монтиране което ще подсигури непрекъснатото събиране на огромни количества пластмасови капачки през цялата година. По този метод Икономически университет - Варна за следващ път потвърждава вярната си позиция по отношение на мотивацията да се трансформира екологично надъхан " зелен университет ", а в същото време с това да се включи интензивно в помощ на благотворителна идея.
Припомням Ви, че до този миг благотворителна акция е предала над 91 тона пластмасови капачки и са дарени 11 медицински апаратури, а единствено по-късно повече от седмица на 28.09.19 (Събота) от 09:00ч до 16:00ч пред Катедралата в град Варна хиляди ще предадат своите капачки в помощ на децата на България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР