В Плевен трябва да бъде направена цялостна реорганизация на движението,

...
В Плевен трябва да бъде направена цялостна реорганизация на движението,
Коментари Харесай

Таксиметровите шофьори в Плевен разказаха за проблемите си пред кандидата за кмет Мирослав Петров

В Плевен би трябвало да бъде направена цялостна метаморфоза на придвижването, такава каквато не е правена от 30 години. Само по този начин трафикът на колите може да бъде омекотен. Това може да се реализира единствено с общите старания на община и полиция. Трябва да бъде построено мостово оборудване при колелото за „ Сторгозия”, да има екологичен градски превоз, който да свързва града с индустриалната зона.

Това съобщи претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров на среща с таксиметрови водачи.

"Да се обособи и регламентира синята зона, спирките, стоянките на такситата. Всичко по едно и също време, а не на парче, както се прави в миг. Това е обвързване на Община Плевен и ще бъде направено още с встъпването ми като кмет на Плевен”, безапелационен бе претендентът за кмет на града.

Таксиметровите водачи се оплакаха, че нямат условия за работа, а общината нехае за техните проблеми. Според тях, огромна част от старите им регламентирани стоянки са отстранени и превърнати в синя зона, други са станали спирки. Предвижването им в града става все по-трудно. А те са над 450 таксита, оставени сами да се оправят в трафика. За 4 години никой от общината не е обърнал никакво внимание на проблемите им. А на правилото – който оцелее, оцелее.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР