В петък (23 юли) започва сезон 2021/2022 в efbet Лига,

...
В петък (23 юли) започва сезон 2021/2022 в efbet Лига,
Коментари Харесай

efbet Лига започва, а с нея и голямата игра на ffstars

В петък (23 юли) стартира сезон 2021/2022 в efbet Лига, а дружно с него и фентъзи футбол играта. За тези от вас, които не са осведомени - в играта ти си управител на футболен тим и имаш 100 милиона бюджет, с цел да направиш тима си. Максимума играчи от един тим е 3, а точките и триумфа ти в играта се дефинират от представянето на твоите играчи в мачовете от efbet Лига!

Играта можеш да играеш през уеб страницата на FFStarsBG - а скоро ще можеш да ползваш и обновените приложения за или.Състезавай се в играта и против огромен брой от героите на терена - Боби и Ради Цоневи, Тодор Неделев, Лъчо Балтанов,Живко Атанасов, Пламен Крумов, Андерсон Коста, Питър Макрилос и доста други играчи от родното състезание.

През този сезон премията е чисто нова игрална подпора последно потомство за първия в генералното класиране в края на сезона, като втория и третия в класирането ще получат фланелки на националния тим на България, както и комплект подаръчни аксесоари от. Седмичните спечелили в играта за всеки кръг от шампионата също ще получат награди.

Във и общността на фентъзи футбол играта можеш да се включиш тук () и (), с цел да бъдеш част от полемиките, новините и страстта на играта. Крайния период за образуване на тима ти е 23 юли 17:45, тъкмо един час преди първият мач от сезона Царско Село - Черно Море.

В youtube канала на ffstars ще намериш и качествено наличие по отношение на тактики, бонуси и препоръки за най-оптимално показване в играта. Успех на всички фентъзи фанатици в борбата за премиите!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР