В песни, танци, игри и много забавления премина третото дългоочаквано

...
В песни, танци, игри и много забавления премина третото дългоочаквано
Коментари Харесай

Sofia Fun Fest 2017 развълнува малки и големи за трета поредна година

В песни, танци, игри и доста занимания мина третото дълго чакано издание на най-вълнуващия детски фестивал Sofia Fun Fest 2017. Цели два дни малчуганите имаха опция да се потопят в света на игрите, технологиите и заниманията, само че и да научат нови неща от математиката, физиката и географията. Най-любопитните се впуснаха да учат роботиката, а други се научиха по какъв начин да създадат кукла от шише и прежда. Не липсваха и такива, които ловко майсторяха глицеринови сапунчета с разнообразни аромати.
Организаторите от Actualno.com се бяха погрижили и за многообразие от спортни занимания по тенис, футбол, айкидо и бразилско Джиу Джицу.
Любителите на изкуствата се любуваха на най-различни стилове танци, вокални и атракционни осъществявания.

По време на феста (23 и 24 септември) децата и родителите участваха и в взаимни занимания. Цялото семейство научи повече и се срещна от близко със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват.

За край не липсваха и изненади под формата на тобола с награди. Всяко дете можеше да се включи в нея, като събере три печата от трите фестивални зони - тази на арт работилничките, които се намират до амфитеатралната сцена на мола, спортната зона и на сцената, която се намира вътре в Sofia Ring Mall. Наградите, които завоюваха щастливците са колело, тротинетка, волейболна и футболна топка, дървени печатчета и музикална игра.

И тази година Sofia Fun Fest се концентрира и върху обществена активност и щедрост. Всички предмети, които създадоха децата, бяха изложени на благотворителния базар на Sofia Fun Fest 2017, където доброволците от Бългаския Червен кръст разказваха за идеята на искащите да се включат в нея.

Набраните средства от 1 598 лв. и 12 стотинки ще бъдат употребявани в поддръжка на Сектор за костно-мозъчна трансплантация към Клиника по детска клинична хематология и онкология на УМБАЛ " Царица Йоанна-ИСУЛ " ЕАД.

Снимки: Actualno.com
СНИМКИ от събитието вижте в нашата ГАЛЕРИЯ oт ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ ДЕН на феста!
ОЩЕ СНИМКИ - ТУК И ТУК!
Последвайте страница на Sofia Fun Fest във Фейсбук: https://www.facebook.com/Sofia-Fun-Fest-1605021286425891/?fref=ts
Разгледайте и формалния уебсайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/
Официални медийни сътрудници: Actualno.com, Iwoman.bg, SofiaLive.bg.
Oфициален сътрудник на Sofia Fun Fest - Mtel!
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР