В периода от 9-ти септември до 13-ти ноември влизаме в

...
В периода от 9-ти септември до 13-ти ноември влизаме в
Коментари Харесай

Ретрограден Марс - какво да очакваме?

В интервала от 9-ти септември до 13-ти ноември влизаме в назадничав Марс. Обикновено не свързваме това с нищо положително, само че дано да забележим какво чака всеки един представител на зодиакалните знаци: 
Овен 
Потърсете естетика и баланс в мозъка си. Ако съумеете да се успокоите и бъдете отворени към всички благоприятни условия към вас, те ще ви се дават. Но е мъчно да се предложи нещо на постоянно бързаш човек! Тренирайте мозъка си да бъде положителен и отворен, а държанието приятелско!
Телец
Научете се да пуснете това, което към този момент не ви служи. Трудно е да обичате, тъй като не обичате себе си. Научете се! Забравете за старите времена и се обичайте дотолкоз, че да притегляте към себе си единствено хора, които ви желаят положителното!
Близнаци
Превърнете компликациите в уроци и благоприятни условия. Учете се от всичко, с цел да прогресирате напред. Истината ви носи успокоение и ви сближава с хората, използвайте я.
Рак
Имате потребност от отмора и презареждане! Постарайте се да пречистите себе си, с цел да виждате ясно. Използвайте това време да слушате какво желае сърцето си, с цел да може да продължите напред по-късно.
Лъв
Отворете себе си откъм духовната си страна. Вижте над материалното и физическото и използвайте този интервал от време да развивате себе си в по-добър човек.
Дева
Постарайте се да се възвишите толкоз над нещата, че към този момент да не ви нервират ежедневните проблеми. Сега е моментът да се научите да реагирате неемоционално и независимо, с цел да ви олекне живота по-натататък.
Везни
Отпуснете контрола над живота си и приемете, че не може да живеете по този начин. Само по този метод нови благоприятни условия и шансове могат да влязат в живота ви.
Скорпион
Оттърсете се от подозрителния си разум и си позволете да грешите. Никой не е съвършен! Позволете на всяка неточност да е ново начало!
Стрелец
Стабилността е значима сега, само че единственото, което вие би трябвало да вършиме е да се грижите за себе си. За всичко останало ще се погрижи Вселената!
Козирог
Необходимо е да се научите да сте благи към себе си. Научете себе си на самообладание, обич и приемливост към личните си неточности, хрумвания и мислене. Постепенно ще се развие и в емпатия към останалите към вас.
Водолей
Позволете на връзките ви с хора да следват естествения път – хората идват и си отпътуват, само че вие в никакъв случай няма да сте сами. Защото имате мощно развита характерност и сте изцяло способни да приемате тези промени.
Риби
Изпълнете се с признателност и си позволете да се развивате. Премахнете всевъзможни отрицателни мисли и блокажи и по този начин ще привлечете най-хубавото към себе си. Бъдете търпеливи.
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР