В периода 26-30 декември 2021 се проведе футболният лагер Football

...
В периода 26-30 декември 2021 се проведе футболният лагер Football
Коментари Харесай

Успешно внедриха новаторската белгийска методика SenseBall по време на Football Lab Camp

В интервала 26-30 декември 2021 се организира футболният лагер Football Lab Camp, съчетаващ сполучливо методиките Боавен и SenseBall. Миксът от двете основава съвременни, технични, добре координирани футболисти, умеещи да играят еднообразно добре и с двата крайници.

Кампът се организира на новаторския подготвителен център Sofia Football Lab в столицата, който беше открит преди три месеца от Димитър Бербатов и събра надарени подрастващи футболисти от водещите български школи, които работеха интензивно върху техническите съставни елементи от футболната игра.

Младите играчи демонстрираха чудесни качества, капацитет, безрезервност и целенасоченост и потвърдиха, че в България към момента я има футболната квас. Двуразовите тренировки минаха при чудесни условия и въодушевление, а двустранните игри бяха на извънредно високо равнище с осъществявания от висока класа.

Треньорите от щаба на Football Lab Camp напълно скоро ще разгласят датите за идващия лагер, който още веднъж ще е първокласен с най-хубавите млади играчи в България. Бъдещите събития ще могат да бъдат проследени в обществените мрежи на Sofia Football Lab.

В интервала 26-30 декември 2021 се организира футболният лагер Football Lab Camp, съчетаващ сполучливо методиките Боавен и SenseBall. Миксът от двете основава съвременни, технични, добре координирани футболисти, умеещи да играят еднообразно добре и с двата крайници. Кампът се организира на новаторския подготвителен център Sofia Football Lab в столицата, който беше открит преди три месеца от Димитър Бербатов и събра надарени подрастващи футболисти от водещите български школи, които работеха интензивно върху техническите съставни елементи от футболната игра. Младите играчи демонстрираха чудесни качества, капацитет, безрезервност и целенасоченост и потвърдиха, че в България към момента я има футболната квас. Двуразовите тренировки минаха при чудесни условия и въодушевление, а двустранните игри бяха на извънредно високо равнище с осъществявания от висока класа. Треньорите от щаба на Football Lab Camp напълно скоро ще разгласят датите за идващия лагер, който още веднъж ще е първокласен с най-хубавите млади играчи в България. Бъдещите събития ще могат да бъдат проследени в обществените мрежи на Sofia Football Lab.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР