В периода 21-23 август най-добрите български скейтъри ще мерят сили

...
В периода 21-23 август най-добрите български скейтъри ще мерят сили
Коментари Харесай

Burgas Skate Open се завръща за шеста поредна година

В интервала 21-23 август най-хубавите български скейтъри ще мерят сили против интернационалните посетители на 6-ото следващо издание на надпреварата Burgas Skate Open. Организатори на събитието са община Бургас и Аmnesia Skate Shop с партньорството на Red Bull.

В края на месеца спортисти от Колумбия, Портогалия, Бразилия, Гърция, Румъния и Чехия ще премерят сили с най-хубавите карачи от локалната сцена. Red Bull спортистът, прочут като индивидът, който постоянно живее на раба - Максим Хубанец - ще бъде специфичен посетител на надпреварата. Многократният първенец на Чехия ще дойде на 20 август, с цел да се причисли към warm-up празненство събитие, проведено в X-Challenge Park, Царево.

За първа година Burgas Skate Open отваря категория дами, като всички дами, любителки на спорта, ще могат да се причислят.

Локациите, на които надпреварата ще се организира, са няколко:

21.08 - Летен Театър в морска градина Бургас
22.08 - скейт парк " Изгрев "
23.08 - скейт парк " Изгрев "

Тази година скейтът е придружен от наситена културна стратегия. По време на надпреварата ще бъде показана фотографска галерия на Велико Балабанов, Ивайло Дончев и Михаил Новаков отдадена на спорта. В бар Барабар ще бъде прожектирана премиера на най-новия български скейт филм, чието заглавие се пази към момента в загадка. Хип - хоп групата So Called Crew - Евгени Енчев (Гена), Матю Стоянов (Жлъч), Илия Григоров (Григовор) и Филип Църов (Трашър) - ще закрие надпреварата с концерт, още веднъж в бар Барабар.

Повече настояща информация за събитието ще намерите на: https://bit.ly/BurgasSkateOpen
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР