В първо заседание по скайп Окръжният съд в Разград остави

...
В първо заседание по скайп Окръжният съд в Разград остави
Коментари Харесай

В първа мярка по скайп съдът в Разград остави в ареста наркоразпространител

В първо съвещание по скайп Окръжният съд в Разград остави без почитание настояването на обвинен в разпространяване на наркотични субстанции за изменение на взетата му мярка за неотклонение "задържане под стража " в по-леката "домашен арест ". Това оповестиха от правосъдната институция.

Видеоконферентната връзка е осъществена сред състав на съда, намиращ се в зала в Съдебната палата в Разград и особено оборудвано помещение в пандиза в Белене, където се намира обвиненият. В молбата си до съда арестуваният стимулирал настояването си с влошено здравословно положение.

Варненски служители на реда засякоха наркодилър по забавен метод

Съдебният състав счел, че съгласно събраните досега доказателства може да се направи съмнение за съпричастност на обвинения към осъществяване на действието, в което е упрекнат. Съдът отчел и опцията да се укрие или извърши ново закононарушение, изхождайки от данните за правосъдното му минало изпълнено с голям брой присъди. Не на последно място последната му здравна епикриза е от началото на декември 2019 година и все още обвиненият не показва настоящи доказателства за влошено здравословно положение.

Съобразявайки всички това, Разградският областен съд удостоверил взетата мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на обвинения и отказал да я промени в по-лека.

Определението предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР