В първия ден на новата седмица любимият ви вестник отново

...
В първия ден на новата седмица любимият ви вестник отново
Коментари Харесай

Четете в Марица: ГЕРБ търси обрат след провала на 4 април ...

В първия ден на новата седмица обичаният ви вестник още веднъж сервира богата осведомителна порция. От политическите пристрастености, които стават все по-горещи с наближаването на парламентарните избори, до ученическите ваканционни безредици.

Не пропущаме какви ги прави бизнесът, какъв брой нарастват храните. И естествено, висок адреналин от родния спорт и шоубизнеса. Акцентите:

ГЕРБ търси поврат след неуспеха на 4 април с нова листа

Минимум четири депутатски мандата с вярата за пет си слагат за цел в обединението ГЕРБ-СДС в Пловдив. Не е ясно обаче на какво се надяват партийните стратези под тепетата, с цел да чакат 3 месеца по-късно по-висок резултат с листа под индиго. Списъкът с кандидат-депутати ще бъде импортирана през днешния ден от регионалния координатор Иван Тотев, като измененията са козметични. Единствената изненада е слагането на Пенчо Малинов от младежката организация на ГЕРБ под тепетата на избираемото четвърто място.

По-авторитарни политици от Борисов ни дават обещание да демонтират едноличния му режим

- изявление с доцент Антоний Гълъбов, политолог, учител в Нов български университет

Пловдивски юристи на безмълвен протест против затварянето на съдилища

Адвокати и адвокати излизат на безмълвен митинг през днешния ден в Пловдив. Те ще изразят несъгласието си против идно закриване на районни съдилища. Тихото неодобрение се провежда от Адвокатския съвет в Пловдив дружно с сътрудниците им от столицата и ще се организира от 17 часа пред входа на Окръжния съд.

С фолклор и игри народът не помни за пандемията

Стотици фенове на фолклора превзеха „ Лаута “ през уикенда, когато се организира дълго чаканият „ Народен събор Пловдив “. И по този начин с лекост, единствено за момент, националната музика, мирисът на скара и захарен памук извадиха пловдивчани от пандемичната конюнктура и ги върнаха към естествения им темп на живот
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР