В Панчарево се проведе демонстрация по случай Световния ден на

...
В Панчарево се проведе демонстрация по случай Световния ден на
Коментари Харесай

Фандъкова: Доброволците ни са 68, имаме още малко места за желаещи

В Панчарево се организира проява по случай Световния ден на доброволеца, в който участваха доброволци от общинския екип. Бе отслужен водосвет, поздравления към доброволците насочи кметът на София Йорданка Фандъкова, присъстваше и шефът на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов.

" В момента формированието ни е от 68 души, лимитът е 80 индивида, т.е. в случай че има искащи, имаме още малко места ", съобщи пред публицистите Йорданка Фандъкова. " Доброволците ни са подготвени, оборудвани с всевъзможен тип техника и облекло, подготвени за реакция ".

За първи път Световният ден на доброволеца се празнува през 1985 година по самодейност на Организация на обединените нации, когато Световната организация приканва държавните управления и неправителствените организации във всички страни да изкажат уважението и благодарността си към доброволците и да дадат по-голяма публичност на активността им, предава " Канал 3 ".

На този ден обществото отдава респект към хората, които с безплатен труд оказват помощ за подобряването на живота на уязвимите и нуждаещите се от помощ. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР