В отсъствието на знакови за автомобилната индустрия марки като Fiat

...
В отсъствието на знакови за автомобилната индустрия марки като Fiat
Коментари Харесай

Автосалонът във Франкфурт отваря врати в отсъствието на големи концерни

В отсъствието на знакови за автомобилната промишленост марки като Fiat Chrysler Alfa Romeo, Jeep, Peugeot, Citroen, Toyota и Volvo през днешния ден във Франкфурт с първия от двата пресдни отвори порти автосалона във Франкфурт. Според немския анализатор Матиас Шмид, представен от " Форбс ", на ревюто няма да са показани марки, които държат към 30% от пазара на нови коли в Европа.

Това обаче не е изненада, като от няколко години изчезналите марки от ревютата в Женева, Париж и Франкфурт притеглят вниманието не по-малко от изложителите (каква е повода можете да прочетете тук). Предстои да забележим дали това ще се отрани на посещаемостта на автосалона, който притегля към 850 хиляди гости всяка година.

Мотото на ревюто във Франкфурт тази година е " Да шофираш бъдещето " (Driving tomorrow) и това не е поза. За анализаторите точно това ревю бележи същинското нахлуване на електрическите автомобили.

Volkswagen ще покажат първият им автомобил, основан от началото с мисълта да е на ток - ID3. Плановете на концерна са в идващите 10 години да пусне 70 коли с електродвигатели, като продава 22 милиона бройки от тях.

Honda и Porsche разкриват първите си серийни електрически автомобили, до момента в който от Mercedes уголемяват гамата си от коли на ток с вана EQV

Изложението във Франкфурт идва в много тежки за промишлеността времена, поради спада на продажбите на огромни пазари като Китай, Индия, Русия, Бразилия, Европа и неяснотите около Брекзит, и въвеждането на нови еко регулации на Стария континент.

Но на шоуто терзанията нямат място. Там господства блясъка, като всичко най-ново може да се види от необятната аудитория сред 12 и 22 септември.

Какво забавно се случва на ревюто, можете да научите от новините в рубриката на " Дневник " " Автосалон Франкфурт ".

Обявените досега министър председатели

Audi RS6 Avant

Audi A1 CityCarver

Audi RS Q3 Sportback

BMW X6

BMW Vision M Next

Cupra Tavascan concept car

Honda E electric car

Hyundai i10

i30 N Project C

Lamborghini Sian hybrid supercar

Land Rover Defender

Mercedes A-Class Hybrid

Mercedes EQV

Mercedes GLB Coupe

Mercedes GLE Coupe

MINI Electric

Porsche Taycan

Seat Tarraco PHEV

Opel Corsa

Opel Grandland X Hybrid4

Opel Astra

Volkswagen ID 3

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Франкфурт (241)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР