В отговор на новите отговорности на бизнеса, възникнали в контекста

...
В отговор на новите отговорности на бизнеса, възникнали в контекста
Коментари Харесай

Шоурумите на eMAG със сертификат DEKRA за хигиенен стандарт за превенция на COVID-19

В отговор на новите отговорности на бизнеса, зародили в подтекста на световната пандемия, както и на потребностите и упованията на клиентите и чиновниците си, eMAG сертифицира своите шоуруми в България по стандарта на DEKRA за приближен обект – хигиенични ограничения. Сертификатът се получава след повсеместен одит по отношение на насоките на Световната здравна организация (СЗО) за използване и непрестанен мониторинг на ограниченията за сигурност. Платформата за онлайн търговия има три шоурума в България – в столичните Serdika Center, Paradise Center и в Mall Plovdiv, който отвори преди два месеца в Пловдив. Към момента това са единствените търговски обекти в страната със документ DEKRA за сигурност, публикуван от DEKRA Certification S.R.L., Румъния.

DEKRA е европейски стандарт, основан на изчерпателни одити, който открива съобразяването и използването на насоките на СЗО и на локалните институции, регулиращи разпоредбите за здравословни и безвредни условия на труд, използване и мониторинг на хигиеничните ограничения за предварителна защита на заболяване със SARS-CoV-2. Сертификатът удостоверява, че съответният обект ги съблюдава и ползва посредством предприемане на превантивни ограничения в зоните на взаимоотношение с клиенти и куриери, при оперативно-логистичните потоци и останалата характерна активност.

Част от процеса на узаконяване включва използване на подобаващи процедури за поддържане на ограниченията, както и особено образование на личния състав и следване на положителни практики за сигурност, предварителна защита и ограничение на риска. Срокът на годност е 6 месеца от датата на оценка, последвана от повторна оценка, която удължава валидността с още 6 месеца. 

„ Сертификатът DEKRA за нашите шоуруми е освен удостоверение за напъните, които поставяме за сигурността на клиентите и чиновниците ни, само че и знак за най-високите стандарти в бизнеса, които постоянно се стремим да вкарваме. Преминахме сполучливо самостоятелен, интернационално приет одит, покриващ разнообразни критерии, с цел да могат нашите клиенти, сътрудници и сътрудници да имат спокойствието, че комерсиалните ни обекти съблюдават всички нужни правила и условия за сигурност ”, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

Зеленият знак за DEKRA узаконяване за COVID-19 стандарт за сигурност се намира на входа на всеки от шоурумите на eMAG. От платформата за онлайн търговия предлагат на клиентите да съблюдават отдалеченост и предизвикват безкасовите заплащания за несъмнено и безвредно шопинг преживяване.

 

За eMAG :

Основана през 2001 година в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на съвсем 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се оферират повече от 1 250 000 продукта от разнообразни категории, в това число смарт телефони, джаджи, тв приемници, преносими компютри, домашен уреди, артикули за бебета и играчки, артикули за дома и градината, за хубост и персонална грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се оферират от eMAG и над 1 000 000 от над 4800 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща комфортно извършване на покупки посредством опция за доставка до над 3000 точки за приемане (куриерски офиси и клоновете на Български пощи),  с голям брой варианти за заплащане (онлайн, потребителски заем, натрапен платеж) и комфортно мобилно приложение.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР