В отговор на нарастващата тенденция към търсенето на по-специални бири,

...
В отговор на нарастващата тенденция към търсенето на по-специални бири,
Коментари Харесай

“Колекция на пивоварите” – най-новото предложение на Шуменско специално за сезон 2018

В отговор на възходящата наклонност към търсенето на по-специални бири, Шуменско предлага на потребителите серия от международни типичен бирени стилове с характерен темперамент, наречена “Колекция на пивоварите”. Разработването й е дело на българския екип от майстори-пивовари на Карлсберг България – Методи Стоянов и Мария Стоева. Името и подписът им стоят върху етикета на всяка бутилка от сбирката.

Шуменско – чешки стил(5,4% Vol) е бира, въодушевена от чешките пивоварни обичаи с кехлибарен цвят, добре уравновесена компактност и прелестен хмелов усет. Отличителният темперамент на пивото се дължи на комбинацията от богат малцов мирис, преплетен с букет от обичайните за чешките бири сортове хмелове(сааз и херсбрюкер). За приятния усет и пивкост на Шуменско в чешки жанр способства умерено изразената му мъка.

Шуменско – белгийски жанр (5,6% Vol) е освежаващо, пивко и доста ароматно питие с присъщия усет на обичайните белгийски бири. Богатият мирис на портокалови кори и кориандър е негова отличителна линия, а усетът е леко блудкав. Цветът е ярко сламено-златист и образува плътна бяла пяна.

“Шуменско е марката в нашето портфолио, която има дългогодишни обичаи в пивоварството и със своята иновация “Колекция на Пивоварите” дава отговор на търсенето на по-специални бири от динамичните и млади консуматори, които водят деен метод на живот и са склонни да пробват нови и разнородни вкусове”, споделя Теодор Несторов, маркетинг шеф на Карлсберг България.

Новите попълнения в фамилията на Шуменско се оферират в бутилка от 330 мл. за многократна приложимост и са на целесъобразна цена от 90 ст. на рафт.

Концепцията на новите европейски стилове в портфолиото на Шуменско занапред ще се развива, с цел да изненада почитателите на специфични бири.

“Колекция на пивоварите” от Шуменско е подкрепена с нова информационна акция, създадена от креативната организация на марката, Ноубъл Графикс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР